Футбол. Шахтар прикро програє Челсі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Шахтар прикро програє Челсі (відео)

Анти-герой зустрічі

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходили матчі 4-ого туру Ліги чемпіонів ще у чотирьох групах.

Увага українських вболівальників футболу у цей день була прикута до міста Лондон, де свій поєдинок проти місцевого Челсі проводила українська команда, діючий чемпіон країни – донецький Шахтар.

У разі позитивного результату у цьому двобої «гірники» на 90 відсотків би вирішували свій вихід із групи, але, на жаль, позитивного результату досягти так і не вдалося. Шахтар прикро програв на останніх секундах із рахунком 2-3.

Чесно вам скажу перед цим поєдинком у мене були якісь побоювання за результат. Давненько Шахтар не програвав і серія десь таки мала обірватися. А ще коли на початку гри фатальної помилки допустився кіпер «гірників» П’ятов подумалося, що ось ми і приїхали.

Та не тут то було. Українська команда вкотре грала добре і досить таки швидко відігралася. Срна відпасував на Віліана і останній більярдним ударом зрівнює рахунок у поєдинку. Взагалі вам скажу, що Шахтар вчора виглядав знову ж таки дуже добре. Бразильські футболісти просто таки розривали оборону Челсі.

Але, як це буває у футболі не забиваєш ти, то значить заб’ють тобі. Знову помилка кіпера Шахтаря, який невдало вийшов за межі штрафної і Оскар відправив шкіряного у пусті ворота.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат Європи. Україна 2:1 Швеція (відео)

Приїхали? Та не тут то було. Шахтар на початку другого тайму знову відігрався і знову це зробив хто б ви подумали? Правильно, Віліан. Схоже Челсі його таки купить…

А потім пішов, що називається, відкритий футбол. І скажу чесно, перемогу здобути могла як одна так і інша команда. Та більше таки повезло господарям поля.

Йшла 94 хвилина, кутовий, навіс і Мозес забиває переможний м’яч.

Часу щоб відігратися в української команди вже не було…

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Челсі із рахунком 3-2, що дозволяє команді із Туманного Альбіону набрати 3 очки і догнати у турнірній таблиці саме українську команду. Відтепер у активі що Шахтаря що Челсі по 7 очок.

Італійський Ювентус після вчорашньої перемоги над Нордшелландом із рахунком 4-0 набирає 6 очок і це означає, що ситуація у групі сильно загострюється.

Наступний, 5-й тур у групі «E» відбудеться 20 листопада. У цей день Ювентус прийматиме Челсі, а Шахтар поїде в гості до Нордшелланда. Поєдинки обіцяють бути дуже цікавими.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. iphone 5 08.11.2012 пише:

    В своєму стилі, ну як завжди)) 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Горілка дорожчає, що будемо робити?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*