Футзал. Чемпіонат України. Енергія 5:3 Спортлідер + (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 5:3 Спортлідер + (відео)

Павленко знову забиває

У шостому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала гостей із Хмельницька команду Спортлідер +.

На радість львівських вболівальників гра завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 5-3.

Давненько у Львові не було футзалу, а пов’язано все це з тим, що національна збірна виступала на чемпіонаті світу. Як відомо, там далі чвертьфіналу ми не зайшли, але що маємо, те маємо.

На матч із командою з Хмельницька ваш автор йшов і так думав, а скільки ж ця команда отримає голів у свої ворота, адже до цього туру Спортлідер не набрав ще жодного залікового очка.

Але, скажу чесно, згодом я таки побачив що помився у своїх думках, адже гості показали себе хорошим колективом і якщо вони будуть так і на далі грати, то залікові очки неодмінно прийдуть.

Розпочався поєдинок спокійно. Гравці Енергії напевно ще були думками на чемпіонаті світу, тому подій вони не форсували. Гості ж навпаки будь-що хотіли забити і це їм вдалося на 5 хвилині. Цоя вивели один-на-один із воротарем Енергії Кардашем і гравець Спортлідера не схибив.

Господарі майданчика будь-що хотіли відігратися, але досить довгий час це їм не вдавалося. І лише на 15 хвилині Макаєв пробив із розвороту і рахунок зрівняв.

Також читайте:   Як Воробус ходив на сеанс одночасної гри в шахи з Анною Музичук

Але, радість львів’ян була не довгою. На тій же 15 хвилині чудового удару завдав Фетько і вже 2-1 на користь хмельничан. Відігралася Енергія вже на останній хвилині першого тайму, коли подібний до першого гола гол забив знову ж таки Макаєв.

2-2 і доля поєдинку мала вирішитися у другому таймі.

А тут було три ключові епізоди гри.

Перший – це досить таки швидкі голи на початку другої 20-ти хвилинки – відзначилися Пічкуров та Павленко.

Другий епізод – це коли за рахунку 4-3 гравці Спортлідера не використали 100 % момент.

І, нарешті, третій епізод – це гра із п’ятим польовим гравцем гостей. А її не було. Не знаю чому, але моя думка така що ризикувати треба, а натомість Спортлідер отримав ще один м’яч у свої ворота. Забитим голом відзначився Рогачов.

Енергія перемагає і набирає 12-ть залікових очок. Поки що ми посідаємо друге місце у турнірній таблиці, але своєї гри ще не зіграв харківський Локомотив, який після першого тайму вигравав у команди Кардинал-Рівне із рахунком 4-0.

Наступний, 7-й тур відбудеться вже наступних вихідних і тут на львівських футзалістів очікує важки вояж у Єнакієве, де завжди важко грати.

Вболіваємо за Енергію та бажаємо їй перемоги у наступних матчах.

Фото: foto.delfi.ua”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*