Голова студентської асоціації міні-футболу Львова Руслан Мірзаєв в гостях у Воробуса - Блог про Львів

Голова студентської асоціації міні-футболу Львова Руслан Мірзаєв в гостях у Воробуса

Руслан Мірзаєв

Турнір «Autumn Cup-2012» організований під егідою студентської асоціації міні-футболу Львова підійшов до завершення, а, отже, прийшов час підбити його підсумки і не тільки, а зробить це один із організаторів – пан Руслан Мірзаєв.

– Доброго дня, пане Руслане, які враження залишилися у вас від турніру під назвою «Autumn Cup-2012?»

Привіт! Враження від турніру самі позитивні. Відчувалось, що гравці команд-учасників перед кожною грою налаштовувались лише на перемогу і від цього турнір став ще цікавішим. Ми спостерігали багато рівних по силі ігор, гарних моментів і непередбачуваних результатів.

– Як виникла ідея створити студентську асоціацію і коли це сталося?

– Ідею створити студентську асоціацію нам надав Петро Закалюжний, голова любительського міні-футболу м. Львова. Ми достатньо довго обдумували цю пропозицію, тому що ми розуміли відповідальність покладену на нас, але любов до футболу взяла своє і зараз ми з радістю створюємо подібні турніри. “Autumn Cup 2012” – це вже третій турнір який ми організували.

– Знаю багато людей були незадоволені залом де проводилися змагання, що робиться у цьому плані щоб всі були задоволені у майбутньому?

– Команди були незадоволені залом лише в перших іграх, потім гравці звикнули до поля і почали демонструвати свої найвищі якості. В цьому залі польові гравці змогли показати свою техніку і командну гру, а воротарі реакцію, тому що в залі Ск “Енергія” відпочивати голкіперам не дадуть. Власним прикладом цього став воротар команди “Курсанти” Ігор Воробус ,який показав неперевершену гру у фіналі і при закінченні турніру став кращим воротарем змагань. Також треба зауважити, що внески на турнір були не великі і розраховані на студентів, тому за таких умов знайти стандартний майданчик(5х5) не реально. Але в даний час ми шукаємо хороші зали для проведення студентських турнірів за всіма умовами міні-футболу (футзалу).

– Відкриття і розчарування цього кубка, на вашу думку?

– Відкриття нашого турніру це те, що ми змогли заохотити велику кількість команд і відповідно багато студентів з різних навчальних закладів м.Львова, які приймали участь в змаганнях та вболівали за своїх друзів. Єдиним мінусом змагань є майданчик, але всі гравці знали в якому залі вони будуть грати.

– Які плани асоціації і на далі? Коли будуть наступні турніри?

Також читайте:   Олександр Волинець: «Наступного року розглянемо варіант проведення AGROMAT CUP в іншому місті»

– Після Нового року буде проводитись Зимова ліга. В цій лізі участь зможуть брати всі бажаючі команди. А також будемо продовжувати організовувати різні цікаві турніри і робити все для того, щоб всі гравці були задоволені!

– Чи не було думки зробити з часом призовий фонд на турнірах, щоб було ще цікавіше грати?

– Я вважаю, що на турнірах всі команди грають з великим прагненням до перемог і хочуть стати переможцями турнірів. Звичайно, що грошовий фонд це стимул грати краще, але в першу чергу треба відмітити, що гравців мають заохочувати не гроші, а саме любов до спорту і звичайно до футболу!

– Бачив що ви на турнірі робили фотозвіти і це дуже подобалося командам, як на рахунок ідеї брати у гравців інтерв’ю у майбутньому?

– Це дуже цікава пропозиція і я думаю, що на Зимовій лізі і на майбутніх турнірах ми будемо брати інтерв’ю у гравців.

– Знаю що ваша команда теж брала участь у змаганнях, але програла, чого не вистачило їй щоб пройти далі?

– Так, я приймав участь в цьому турнірі і грав за команду “Everlast”. Нам не вистачило досвіду і зіграності, бо таким складом ми грали вперше і я не можу не відмітити команду “Юг-контракт”, яка і вибила нас з подальшого розіграшу! За “Юг-контракт” грає один з організаторів Студентської асоціації Юра Шпак. Я йому особисто і його команді бажаю тільки перемог і отримувати задоволення від улюбленї гри.

– Що можете сказати за команду «Курсанти» і самого автора блогу?

– Команда “Курсанти” показала відмінне бачення поля та гри. Гравці грали дуже зібрано і боролись на полі до останньої секунди, тому саме ця команда стала чемпіоном турніру. Звичайно,що без воротаря, а саме Ігоря Воробуса “Курсантам” було б набагато складніше, так як відомо, що воротар це 50% команди!

– Ваші побажання читачам блогу?

– Читачам я бажаю далі продовжувати спостерігати за блогом Воробуса і всіх любителів футзалу запрошую приєднуватись до Студентської асоціації міні-футболу м.Львова.

Я, у свою чергу, дякую Руслану за це інтерв’ю і бажаю йому і на далі організовувати подібні турніри, все було супер. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Президент 26.11.2012 пише:

    Vorobus чемпіон

  2. Yuriy 26.11.2012 пише:

    а що роблять нестуденти на студентському турнірі?

  3. Jorgen 26.11.2012 пише:

    Yuriy, це легіонери 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*