Горілка дорожчає, що будемо робити?

Треба гнати свою?

Яка сьогодні головна тема дня? Хтось скаже, що це обговорення вчорашнього футбольного поєдинку між Шахтарем та Челсі, хтось що сьогоднішнє свято Дмитра (з чим і вітаємо іменинників), а хтось що тема подорожчання алкогольних напоїв, а саме горілки.

Футбол ще можна виграти і вийти у наступний раунд Ліги чемпіонів, свято воно буває кожного року, а ось ціна на горілку вже не понизиться. Тому, у сьогоднішній статті поговоримо саме на тему підняття ціни на горілчані вироби.

Отже, балакав я нещодавно із знайомим то той каже, цитую: «Все, Воробус, пити будемо менше, не вигідно».

Звісно, що ваш автор не збагнув що і до чого, але згодом коли прочитав новини побачив, що саме від сьогоднішнього дня Кабмін підняв ціну на горілку.

Відтепер, коли зайдете у магазин вона вже не буде коштувати мінімально 26 гривень 10 копійок, а буде збільшена на 2 гривні і становитиме – 28 гривень. Багато це чи мало вирішувати вам, але подорожчання відбулося.

Чи будуть люди вживати менше горілку? Це питання спірне, але, як на мене, люди, які люблять це діло як пили, п’ють так і будуть пити і хоч навіть ціну на горілку поставлять до 50 гривень. Звичайно я тут трохи лукавлю коли кажу про 50 гривень, але факт залишається фактом. Ну яке день народження обійдеться без оковитої? Який Новий рік буде без горілки? Маячня якась та й годі.

Також читайте:   Торгівля на Форексі: поради для початківців

Навіть Воробус собі дозволяє випити 50 грам під час цих свят. 😀

Але, у повідомленні також йшлося що із підняттям ціни на горілку не буде підніматися ціна на вино та коньяк. Так що, як казав мій друг, цитую: «Воробус, кидаємо пити горілку, переходимо на вино». 😀

Тепер до питання чому піднімають ціну на горілку? Офіційне твердження таке, що таким чином зменшиться споживання горілки і збалансується алкогольна галузь. Вірите ви у це? Та ніколи я в це не повірю. Воробус живе вже не перший рік, бачив не одну людину і можу сказати, що є любителі горілки, є любителі вина, є любителі коньяка, а є любителі всього що п’ється.

І якщо людина хоче випити, то їй жодні бар’єри не завадять, такі як часове обмеження при продажі, ціна, чиїсь слова і так далі.

Хотілося би почути вашу думку, читачі блогу, по цьому питанню. Для вас підняття цін на горілку якось важливо чи навпаки – вам на це начхати? Чи можливо ви не задумуєтеся над ціною?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 08.11.2012 пише:

    Воробусу нема чого переживати, адже він любитель 1715. 😀

  2. iphone 5 08.11.2012 пише:

    Воробусу нема чого переживати, адже він любитель самогону. 😀

  3. zars 08.11.2012 пише:

    Бєспрєдєл данєцкіх!!!!! 👿

  4. Vorobus 08.11.2012 пише:

    Воробусу нема чого переживати, адже він не вживає горілки 😀 😀

  5. Kiler 08.11.2012 пише:

    Відколи це Воробус невживає?

  6. Архіваріус 08.11.2012 пише:

    Kiler, А ти що, наливав йому? 🙁

  7. igor 08.11.2012 пише:

    Є любителі а є професіонали свого діла ❓

  8. Vorobus 08.11.2012 пише:

    Kiler, я – любитель 🙂 🙂

  9. Президент 09.11.2012 пише:


    Vorobus
    , ти любитель-професіонал ❓

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*