Кавані перемагає Дніпро. Металіст знову перемагає (відео) - Блог про Львів

Кавані перемагає Дніпро. Металіст знову перемагає (відео)

Едісоооооооон Кавані

Вчора у Європі знову був великий футбольний день, на цей раз проходили матчі 4-ого туру турніру під назвою – Ліга Європи.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до двох міст, а саме Неаполя та Харкова, де, відповідно, свої поєдинки проводили українські команди – Дніпро та Металіст. Їхніми суперниками у цих двобоях були Наполі та Русенборг.

Як зіграли наші клуби, чи є шанси на вихід у наступну стадію змагань, відео голів та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із поєдинку за участю Дніпра. Безперечно, той факт що команда Рамоса грає цього сезону добре не обговорюється, але екзамен, який дніпряни здавали в Італії був ще більш складним. Команда Наполі – це серйозний клуб і грати з ними дуже важко.

Багато хто казав, що вчора господарі поля вийдуть на гру резервним складом, але не тут то було. Наполі грало практично основою, але і такій команді Дніпро гідно протистояв. До середини другого тайму українська команда навіть вела із рахунком 2-1, але демон Кавані згодом перевернув все з ніг на голову.

Едісон у вчорашньому поєдинку відвантажив у ворота дніпрян чотири голи і тим самим приніс своїй команді перемогу із рахунком 4-2.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» - срібний призер літньої першості

Тим не менше, Дніпро і на далі із 9-ма очками залишається лідером групи і тепер їм щоб вийти у наступний раунд змагань достатньо у двох поєдинках набрати лише 1 очко.

Металіст. Команда Мирона Маркевича на своєму полі приймала гостей із Норвегії – команду Русенборг. Ця гра теж вдалася та інтрига трималася аж до самого завершення поєдинку.

Відкрили рахунок господарі поля, чудовий по красі удар вдався Тайсону, але гості ще до перерви його зрівняли.

Другий тайм – це суцільні каруселі. Забити могла як одна, так і інша команда, але добре що це вдалося зробити харківським футболістам. Спершу відзначився Хав’єр, а під кінець гри забив ще й Торес.

Металіст перемагає і вже зараз на всі 100 % можна сказати, що команда із Харкова буде грати в єврокубках після зимової перерви.

Наступний, 5-й тур у Лізі Європи відбудеться 22 листопада. У цей день харківський Металіст на своєму полі прийматиме німецький Баєр (це буде двобій за перше місце у групі), а ось Дніпро поїде в гості до голландського ПСВ.

Матчі обіцяють бути дуже цікавими, тому чекаємо їх із нетерпінням.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашніх поєдинках за участю українських команд:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. iphone 5 10.11.2012 пише:

    Дніпру вистачить 1 очка, щоб пройти далі=)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*