Ніч у Львові: Воробус відвідав стадіон “Арена Львів” - Блог про Львів

Ніч у Львові: Воробус відвідав стадіон “Арена Львів”

Новий тренер збірної - Воробус

У ці дні, а саме із 16 до 18 листопада у Львові проходить культурна подія, яка має назву «Ніч у Львові».

Це вже третій подібний захід. Для тих, хто не знає що таке «Ніч у Львові» скажу, що це велика кількість безкоштовних екскурсій на які ви можете сходити вечорами попередньо зареєструвавшись.

Воробус вирішив перевірити як відбуваються такі заходи і записався на одну із екскурсій, а саме на стадіон «Арена Львів».

На футболі я то бував часто, а от всередині стадіону побувати ще не вдавалося, схоже що нагода таки випала. 🙂

Десь за два тижні до екскурсії колега прислав мені повідомлення чи я не хочу піти на нічну екскурсію стадіоном «Арена Львів». А чого б і ні подумав я та і погодився. Щоб потрапити на екскурсію треба було попередньо зареєструватися, кількість місць була обмежена. Якщо не помиляюся – 80.

Ім’я, прізвище, телефон, електронна пошта і згодом вас мали поінформувати що буде, де і як. Довго мені не приходило повідомлення і я вже навіть подумав, що на екскурсію не потраплю.

Але, все ж за день до екскурсії на електронну адресу таки прийшло повідомлення про те, що ви зареєстровані на нічну екскурсію і ми вас чекаємо на площі Петрушевича, звідки буде відправлятися автобус, який завезе людей на стадіон.

Автобус таки був, збір людей тривав не довго, вам просто треба було підійти до волонтера, вказати ваші дані, заплатити дві гривні за проїзд автобусом і все.

Також читайте:   Ти мужчина - ти вирішуй!

Близько сьомою вечора наш автобус приїхав на стадіон. Чесно скажу, не звично було бачити головний стадіон міста таким пустим. Звик вже Воробус до футбольних баталій.

Нічна Арена Львів

Людей із автобуса поділили на дві групи приблизно по 30 чоловік і розпочалася екскурсія. По черзі нам показували прес-центр, роздягальні, різні входи на стадіон, душові (одна бабуся дуже активно їх оглядала), масажні кабінети.

А такі там роздягальні

Згодом наша екскурсійна група вийшла на стадіон. Ваш автор не міг не скористатися нагодою посидіти на лаві запасних, можливо саме Воробус колись стане тренером збірної України. 🙂

Шкода лише що був вечір і не вдалося зробити якісне фото на полі стадіону.

Були оглянуті трибуни, ресторан, vip-ложі і так далі. Звісно що кожен охочий міг скористатися нагодою і зробити фото на пам’ять. Вся екскурсія, яка тривала близько 40 хвилин супроводжувалася розповідями екскурсовода. Тому, всі охочі могли задавати багато запитань.

Воробус у vip-zonі

Згодом дві екскурсійні групи знову сіли у автобус і їх завезли до пункту призначення – площі Петрушевича.

Скажу відверто, екскурсія мені сподобалася. Все пройшло тихо, спокійно, без казусів, тому у майбутньому як будуть ще «Ночі у Львові» обов’язково на них сходжу. 🙂

Висловлюю подяку панові Юрію за запрошення на екскурсію та надані фото для цієї статті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. iphone5 18.11.2012 пише:

    круто!

  2. Архіваріус 18.11.2012 пише:

    Воробуса за негідну поведінку вигнали з хати, і він вирішив відвідати громадські місця, де не потрібно нічого платити… 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. HoT NeWs » арена

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*