“No shave november” або чи зможе Воробус не поголитися місяць - Блог про Львів

“No shave november” або чи зможе Воробус не поголитися місяць

No shave november

Ви будете довго сміятися із цієї публікації, але це дійсно реальність і Воробус підписався на чергову авантюру і зараз достеменно не можу сказати чи я стримаюся щоб не зробити цього чи ні.

Справа у тому, що минулих вихідних ваш автор із бандою знову таки вирішили відпочити і поїхали в Карпати, а саме в смт. Славське. Я би не сказав, що там були якісь там аж сильні сходження на вершини, ми просто зібрали душевну компанію щоб хоч трохи відпочити від трудових буднів.

Воробус, як завжди, нічого не встигає і під час подорожі в Карпати не мав часу навіть поголитися. Думаю, та приїзду з гір і поголюся, але не тут то було. Схоже що голитися я ще не буду довго.

«No shave november», саме такими словами можна назвати операцію яку ми задумали із хорошим дружбаном – паном Вертолітом.

Їхали ми вже додому і тут цей пан сказав фразу, яку я написав вище. Я звісно що поцікавився що це таке і з чим його їдять. І тут пролунали від пана слова, що важко не поголитися місяць. Воробус дуже принциповий, тому таки погодився на цю аферу.

До кінця листопада я не маю жодного разу поголитися. І лише у ніч із 31 листопада на 1 грудня можна нарешті все збрити. 😀 Коли все завершиться, то відповідно я маю зробити фото де я не поголений і де я поголений.

Також читайте:   Чому не варто брати участь у конкурсах

Прийшов вчора додому з роботи, думаю ото я підписався, борода вже починає чесатися, відчуваю себе не комфортно. Друзі, які мене бачили по дорозі казали та забий, йди поголися і не страждай одним місцем.

Не знаю чи зможу втриматися, але постараюся. 😀

Також до мене лунали питання чому я так роблю, чи у мене нема часом психічних розладів. Відповідаю, нема, просто так буде цікавіше. 😀 Он люди бувають голодують, ще щось роблять, а тут якась борода. До речі, вже бачу один плюс у тому, що не буду голитися. Це економія води і економія грошей на станок. 😀

Деколи бувало і електричною бритвою голився, тому буде і економія електроенергії. 😀

Враховуючи той факт, що до Карпат я не голився, то можу сказати, що запуск бороди розпочався десь в кінці жовтня. Може буду схожим на цього пана на фото? Хоча дуже вже сумніваюся, то треба напевно пів року не голитися. 😀

Вчора розмовляв із Вертолітом, то коли ми перекинулися словами він сказав що і не думає голитися, тому що настав час – «No shave november». Аахахаххах.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

А ви вірите у те, що Воробус не поголиться цілий місяць?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. zars 06.11.2012 пише:

    попробуй ще не митися. Уваги оточуючих буде більше

  2. Vorobus 07.11.2012 пише:

    zars пише:

    попробуй ще не митися. Уваги оточуючих буде більше

    добре спробую) 😀 😀

  3. PVS 07.11.2012 пише:

    Місяць — це несерйозно. І мотивація, як на мою думку, теж несерйозна. От я хотів знати як швидко росте волосся, то поголився налисо, а потім рік не стригся — ото було весело і результативно. А просто так і всього місяць — нецікаво навіть…

  4. iphone 5 07.11.2012 пише:

    Воробус, не брийся рік – і будеш як чувак на фото 😀

  5. YurOK 08.11.2012 пише:

    PVS пише:Місяць — це несерйозно. І мотивація, як на мою думку, теж несерйозна. От я хотів знати як швидко росте волосся, то поголився налисо, а потім рік не стригся — ото було весело і результативно. А просто так і всього місяць — нецікаво навіть…

    а де можна почитати результати цього дослідження? 🙂

  6. Vorobus 08.11.2012 пише:

    YurOK, спробую його намовити дати мені інтервю) :hello:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*