Сенсаційні відставки в українському футзалі

Сенсаційні відставки

Знаю, що футзал не є дуже популярною темою на нашому блозі, але все ж новини, які вчора з’явилися в інтернеті мене трохи шокували. Справа у тому, що за день в українському футзалі відбулися дві мега-відставки, які не знати як вплинуть на долю футзалу у подальшому.

Спершу з’явилася інформація про те, що тренер діючого чемпіона країни «Енергії» Станіслав Гончаренко за сімейними обставинами подав у відставку з поставка головного. Відтепер командою керувати буде його помічник – Микола Сич.

Дивна відставка? Ще й як дивна, адже важко зараз уявити команду без цього спеціаліста. Пам’ятаю колись багато говорилося про розбіжності у трансферній політиці між керівництвом клубу та тренером, взимку мали поповнити ряди команди російські гравці, а що тепер?

Новий тренер, нові схеми гри і не знати чи вдасться зберегти всіх гравців. Дивна відставка, щось мені та причина сімейні обставини цікава. Хоча, все може бути.

Але, і це ще не все. За кілька годин з’являється ще одна інформація. Виявляється з поста голови федерації міні-футболу України і тренера збірної України подав у відставку – Геннадій Лисенчук.

Скільки було критики на адресу цієї людини, скільки разів його просили не мучити український футзал. Дивно, але відставка таки сталася і зараз виконувачем обов’язків голови федерації став – Юрій Сорочик.

Також читайте:   Бізнес-ліга Львівщини. «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «Оптімою»

Що далі? Тепер подейкують головну команду країни може очолити саме екс-тренер Енергії – Станіслав Гончаренко. Хоча, чи треба йому це?

Можна не сумніватися, що із приходом нового керівництва має український футзал зрушитися із місця. Можливо чемпіонат розшириться і з’являться команди у таких містах як Донецьк, Київ, Одеса, Запоріжжя тощо.

Якби там не було, життя триває і вже завтра на нас очікує новий футзальний тур у вищій лізі. Зокрема, львівська Енергія на виїзді вже з головним Миколою Сичем буде гостювати у місті Єнакієве, де її суперником буде Єнакієвець.

Як відомо, команда, яку очолює Солодовник перед сезоном говорила, що має на меті завоювати золоті нагороди першості і після Нового року буде задіювати у своєму складі бразильців. Таким же шляхом хоче піти також івано-франківський Ураган.

Тому, чемпіонат буде ще цікавішим і цікавішим, а щодо культових відставок, то з часом все спливе і стане зрозуміло чому ж тренери пішли з своїх посад, а поки що лише ми можемо робити домисли.

Життя триває….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*