«Свобода»: емоційно-психологічна складова загроз української політики - Блог про Львів

«Свобода»: емоційно-психологічна складова загроз української політики

ВО «Свобода»

Активна позиція політиків «Свободи» з вимогами дотримання законності та об’єктивності під час перерахунку голосів в одномандатних округах демонструє реальну потугу самої партії і свідому (!) підтримку українців такої позиції. Навіть п’ять-сім округів, де рвалися до Ради братки, показали організованість українських національних сил боротися до перемоги.

При усіх теперішніх впливах та отриманих політичних авансах лідери «Свободи» мають усвідомити величезну кількість загроз, що будуть переслідувати їх у парламенті, громадській діяльності і, навіть, приватному житті.

Загроза перша. Регіонали і комуністи хитрі і «биті» політики. Вони вже розпочали ідеологічну кампанію з паплюження свободівців. Постійне нав’язування клейма «нацистів», залякування неукраїнського етнічного населення фізичними розправами з боку тягнибоківців, формування іміджу погромщиків-радикалів на міжнародній арені.

Усе це «Свободі» потрібно спокійно і методично тепер спростовувати. При чому це потрібно робити не оправдовуючись, а з почуттям гідності українця-державотворця прпагандистсько-активно втовкмачувати в голови простого люду.

Загроза друга. Політичні й національні вороги України мають один з досить дієвих методів паплюження й виведення з рівноваги. Це постійні й методичні насмішки-кпини, які обов’язково будуть пускатися проти свободівців. Відверті публічні знущання з істричних лідерів українського національного руху, побутові образи в парламенті, наглі хохмочки 95-х кварталівців – все це і багато іншого буде мати за мету спровокувати «Свободу» до виплесків насилля.

Також читайте:   Суїцид в госпіталі на Чехова або чому військовий зробив подібний крок?

Загроза третя. Об’єднання з «Батьківщиною» і «Ударом» неминуче. Але в цих опозиційних союзників є дуже багато політичної «гнилі», яка має за мету використовувати парламент виключно у власних інтересах. Головне навчитися таки шукати компроміси з тим «опозиційним болотом» й, навіть, зробити спробу перевиховати його до усвідомлення потреби жертовності заради державності (але це вже з галузі фантастики).

Згадані проблеми, що чекають «Свободу» у великій політиці є тільки емоційно-психологічними загрозами. Але до них свободівці найбільш вразливі. Бо з провокаціями проти бізнесу, тиском Генпрокуратури чи СБУ вони собі раду дадуть. Головне – втримати емоційну складову!

P.S. НЕ ВБИЙ! (Святе письмо: цитата)

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Наблюдатель 06.11.2012 пише:

    Свобода сама одна большая угроза. Потому как для нее нет ни законов, ни морали. Ее маккиавелливский девиз “цель оправдывает средства” мы сегодня замечательно увидели на примере двух округов, где Свобода устроила такое мочилово бедным комиссиям, что в голове нормального человека не укладывается – как ТАКОЕ можно совершать цивилизованным людям в столице европейского государства и почему явное преступление никак не пресекается и почему никто не даст в морду зарвавшимся даже еще не депутатам от Свободы?

  2. russo turisto 06.11.2012 пише:

    Наблюдатель, полностью поддерживаю.

    Цивилизация окончилась в момент прихода “демократов” к власти

  3. zars 06.11.2012 пише:

    Наблюдатель пише:
    Свобода сама одна большая угроза. Потому как для нее нет ни законов, ни морали. Ее маккиавелливский девиз “цель оправдывает средства”

    І де ви беретися такі нездалі дурнуваті.Та піди до бабки, зніми перестрах.
    Або на вокзал і на родіну.

  4. iphone 5 07.11.2012 пише:

    Одні тролі=) 😀

  5. iphone 5 07.11.2012 пише:

    Наблюдатель,

    ну там же навіть камери стояли – і показували, хто там бушував))
    Явно не Свобода. А чому і досі не порахували? 😡

  6. patron 07.11.2012 пише:

    zars, твоя відповідь Наблюдателю не конструктивна

  7. YurOK 07.11.2012 пише:

    Наблюдатель пише: где Свобода устроила такое мочилово бедным комиссиям

    Там де було “мочилово” то якраз ті комісії не бідні а вже стали багаті 🙂

  8. Архіваріус 07.11.2012 пише:

    Наблюдатель, Самою найбільшою загрозою була прокомуністична російська влада. До влади в 17-му році прийшла чернь, яка поняття не мала що робити з владою. Вони вміли тільки вбивати та руйнувати, що цілком відповідало їх розумовому розвитку. Щоб мудро керувати потрібно мати розум, а у них була повна відсутність як такого.

  9. patron 08.11.2012 пише:

    iphone 5, конкретно вчора бушувала саме Свобода!

  10. Stakeholder 08.11.2012 пише:

    реально смішно спостерігати цей цирк: стаття в стилі кепа, якщо б у Свободі дійсно були б настільки наївні, що не усвідомлювали б викладених “загроз”, і не знали як на них реагувати, то давно вже були б в дупі а не в раді)). На політичний “аганьок” заглянув якийсь недолугий троль, який створив тут бурю в стакані)) І взагалі, коли воробус.ком став блогом свободи.орг.юей?))
    patron, а ти такий конструктивний? може скажеш як конструктивно говорити з тролями, які тупо перекручують все блеючи про якусь там Європу, при тому, що самі являються класичним бидлом? чи з піліпішинами, всякими бритоголовими чмошніками і купленою комісією, яка 2 тижні рахує голоси?

  11. patron 08.11.2012 пише:

    Ну для того, щоб з кимось об’єктивно спілкуватись, потрібна конструктивність обох співрозмовників, ну а з тролями це апріорі неможливо

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Нові ініціативи влади. Понти до сміху

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*