Як набрати вагу? - Блог про Львів

Як набрати вагу?

Вага

Багато людей бідкається через свою вагу. Це проблема, яка була ще з часів царя Гороха. Одні люди кажуть, що треба вагу скидати, інші ж навпаки, що треба набирати вагу, а то ходите як скелет на батарейках.

Вашому автору також багато чого казали, але в подробиці я вдаватися не буду, лише додам, останнім часом суттєво набрав у вазі що не вважаю досить таким поганим явищем.

Про що будемо говорити сьогодні? У даній статті спробую дати кілька порад як набрати вагу за досить таки короткий термін.

Способів є багато, тому виділю найцікавіші.

Отже, найкраще пробувати набирати вагу десь із середини грудня, саме тоді розпочинаються свята, які триватимуть аж до середини лютого. Кожен десь як не їси щось, то п’єш. Починаються вихідні, ви лежите в хаті і тільки їсте, їсте, їсте і їсте.

В будні робочі дні ви ще хоч на роботу ходите, а тут ведете такий собі лежачий спосіб життя. До речі, люди, які мало рухаються і сидять за комп’ютерами якраз і схильні досить таки швидко набирати вагу.

Дуже сильно впливає на вагу також раціон і те, коли ви їсте. От для прикладу щоб набрати вагу треба їсти жирні продукти, пити молоко, пиво з пінкою, їсти різноманітні каші і так далі. Якби ви цього не хотіли, але якщо не будете бігати чи вести активний спосіб життя вагу почнете набирати.

Також читайте:   Шукаєте послуги трихолога у Львові? Медіостар – це те що Вам потрібно

Пригадує Воробус часи як він жив у селі. Та я там від того молока стільки добавив у вазі, що приїхав до Львова як слоник. 😀

Спорт. Якщо хтось думає, що він є лише для того щоб похудати, то ви у цьому глибоко помиляєтеся. Завдяки спорту ви кожного дня накачуєте свої м’язи. З часом вони стають такими накачаними, що ноги важать більше чим все інше тіло.

Ви подивіться на боксерів, футболістів і так далі. Вони накачані і відповідно мають вагу.

Головне у цій ситуації не переборщити, а то згодом вам стає важко ходити, починаються проблеми зі здоров’ям і так далі. До цього себе допускати не треба.

Ще один приклад як себе зробити більш мужнім. Так от, колись читав що відомий бразильський футболіст Кака в молодості був дуже худим, відставав у розвитку, але саме фізкультура, постійні тренування зробили з нього мужнього. І що ми маємо тепер? Людина виросла у хорошого футболіста.

Їжте на здоров’я, набирайте вагу і будьте здоровими. Пам’ятайте, що забагато, то шкідливо.

А які ви знаєте, читачі блогу, методи набирання ваги? Поділіться секретом з нами. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 22.11.2012 пише:

    Набрати зовсім неважко. Зараз такі продукти, що практично від всього поправляються. Плюс мода на сидячу роботу та малорухливий спосіб життя роблять своє. І ще – від звичайного бігу ноги ніколи не будуть накачані, мав би знати 😀

  2. lanagur 22.11.2012 пише:

    “Людина виросла у хорошого футболіста” – а у поганого шо виросте?

  3. iphone5 23.11.2012 пише:

    Yuriy,
    ну так суть набрати – не жир, а загальну вагу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*