Як Воробуса дістала комариха - Блог про Львів

Як Воробуса дістала комариха

Комарик, комарик

На вулиці холодно, у Карпатах де-не-де вже навіть падає сніг, а, отже, треба готуватися до зими. Бачив сьогодні по веб-камері що сніг є у смт. Славське.

Літо і тепло з ним позаду, попереду сурові будні, теплі куртки, шуби, рукавиці і так далі. Як це набридає людям, які не люблять такої погоди.

За взуття на тонкій підошві потрохи вже треба призабути. Але, є і такі люди що навпаки хочуть холод. Зима – це і свята зимові, і лижі, і санки, і сноуборд, і Новий рік і так далі. Та і між іншим ялинка і колядки.

А ще багато людей любить холод тому що нема на вулиці ніяких мух, комарів і ці всі комахи не набридають. Вони просто-напросто беруть і зникають. Так думав і Воробус, аж до поки сьогоднішньої ночі мене не дістав один комарик чи то може і комариха, я не приглядався.

Спить такий Воробус, побачив вже десятий сон і тут чує до нього щось підлітає і починає гудіти. Спершу я подумав що це мені щось сниться і обернувся на другий бік, але як зрозумів потім нічого мені не снилося, це клятий комар залетів до хати і починає харчуватися моєю кров’ю.

Просинаюся, засвітив світло і думаю де ж той негідник, дивлюся по стелі, увімкнув світло щоб любитель крові вилетів у кухню, почекав кілька хвилин, вимкнув світло і знову почало гудіти. Гудить та й гудить, олололололололо.

Також читайте:   Смітники на замок. Щось нове

Як же він сюди залетів? Читав багато усього цікавого про комах і дізнався, що комарі коли вже чують холод ховаються з вулиці до приміщень і потрапити у кімнату вони можуть як з людиною так і через вікно. Останній варіант відкидаємо одразу ж, бо на вікні у мене стоїть сітка, яку ще не встиг зняти з літа. Отже, залишається варіант потрапив з людиною. Залетів десь, сів і тут вже у кімнаті.

Ой чую буде він мене їсти цілу ніч. Я вже навіть бачив його як він літає, так наївся тієї крові моєї що аж грубенький, щоб не лопнув від неї.

Сиджу зараз, прийду додому і знову ця клята комаха спати не буде. Цей рік якийсь особливий, то сорока не спить і кожного ранку прилітає до Воробуса під вікно і сіпває, то тепер комар. Що буде далі?

Читачі блогу, хто що порадить від комариків, як їх вигнати з хати щоб не діставали? Можливо треба запустити ще одного кров’яного щоб вони билися разом хто буде кусати мене і тим самим обоє самоліквідуються? По ідеї має бути зима і вони мають зникнути, а тут вони знову, хммм

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Lanagur 13.11.2012 пише:

    Сороки, комахи – Яке насичене подіями життя! А далі тебе буде збуджувати порох, що осідає з гуркотом на килим, мікроби з ніг збивати будуть…..
    Воробус, скажи наркотикам “Ні!”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*