Збірна України з футзалу виходить в 1/8 фіналу чемпіонату світу (відео) - Блог про Львів

Збірна України з футзалу виходить в 1/8 фіналу чемпіонату світу (відео)

Поки що все за планом

Хто цікавиться спортом, той помітив, що в останні тижні блог Воробуса мало висвітлює теми такого виду спорту як футзал. Не подумайте, що ми більше не будемо про нього розповідати. Все набагато простіше.

Зараз у Тайланді триває чемпіонат світу по цьому виду спорту і, відповідно, є пауза в національному чемпіонаті, який відновиться аж 24 листопада.

Приємно, що чемпіонат світу не проходить без нашої національної команди. Груповий етап для збірної України завершено, настала черга підвести його підсумки.

Команда, якою вже не перший рік керує Геннадій Лисенчук провела у групі три поєдинки.

По черзі суперниками українців були збірні: Парагваю, Таїланду та Коста-Ріки.

Розпочали ми чемпіонат грою із збірною Парагваю. Ще за довго до цього поєдинку було відомо, що саме ця команда буде нашим основним конкурентом у боротьбі за 1-е підсумкове місце. Так воно і сталося.

У цій грі Україна постійно відігравалася, але все ж змогла уникнути поразки на останній хвилині гри, коли наші суперники грали у меншості.

Голи в складі синьо-жовтої команди забивали: двічі Павленко і один раз відзначився Петро Шотурма.

Не надто вдалий початок, а, отже, у другому поєдинку нашій збірній треба було будь-що перемагати господарів змагань – збірну Тайланду.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» - «Фуджікура». Анонс

Після першого тайму ми вели у рахунку 5-0 і ніщо не вказувало на те, що будуть проблеми. А проблеми таки настали у другому таймі. Тайланд відіграв три м’ячі і добре що на більше їм не вистачило часу і сил.

В українців у цьому поєдинку відзначалися: Овсянников, Чепорнюк, Павленко і двічі Євген Рогачов.

Останню гру групового турніру підопічні Лисенчука проводили зі збірною Коста-Ріки. Напенво найлегша гра, яка була в українців на цьому чемпіонаті.

Що називається, без шансів. Наші хлопці повністю переграли свого суперника.

6-1 на користь футзальної України. У нас відзначалися: двічі Рогачов, двічі Олександр Сорокін, по голу у свій актив записали – Павленко та Овсянников.

Груповий етап завершено, наступає пора вирішальних поєдинків. А тут вже права на помилку нема. В 1/8 фіналу збірна України зіграє зі збірною Японії. Ця гра відбудеться завтра, 11 листопада о 13 годині 30 хвилин за київським часом.

До речі, пряму трансляцію поєдинку можна буде побачити на телеканалі «Перший національний».

Вболіваємо за наших і бажаємо перемоги збірній України!!!

Фото: tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*