12.12.12 - Блог про Львів

12.12.12

12.12.12

Воробус сьогодні сумує і то так добряче. Що сталося спитаєте ви. Так от, відповідаю, я зовсім з тією роботою забув що сьогодні 12 грудня, 12 місяць і 12 рік, а тому в 12 годині 12 хвилин треба було загадати бажання, написати на папері і потім спалити.

Цього я не зробив, а, отже і бажання не збудеться. Та, можливо, і добре що я нічого не загадував, а то би ще щось спалив випадково.

Щодо теми статті, то так, дійсно, сьогодні особливий день, бо дата 12.12.12 чи навіть 11.11.11 зустрічається дуже рідко.

Як завжди, у таких випадках в інтернеті є дуже багато розмов по цьому питанню. Спробую зараз про це поговорити.

Яку відомо, в подібні дні полюбляють одружуватися молоді пари. От до слова, знаю одну жіночку, яка одружилася в день 7.7.2007 року. Нічого так, живуть нормально, але це не означає, що ті люди, що одружаться саме сьогодні будуть щасливими. Це все залежить, на мою думку, від самих людей.

Щоб добре жили, це найголовніше. І плюс зараз піст, яке може бути одруження у цей день.

Особливі події. Кажуть що в такі дні сонце, місяць, все в гармонії і може бути щось надзвичайне. Відповідаю, окрім засідання Верховної Ради нічого надзвичайного я не чув. День як день, лише у порівнянні із вчорашнім днем пішов сніг, який зараз вже практично перестав.

Також читайте:   1000 коментарів adekvata

Кінець світу.

І за нього згадували. Всім відомо, що він планується 21 грудня, але і сьогоднішнього дня чекали із острахом. Дочекалися, ще не пережили, і думаю, що нічого поганого так і не буде.

Бажання. Звісно, що на початку статті я пожартував, бо бажання треба загадувати не у день, а коли зірка падає і казати «Квіті-квікі». 😀 Ніхто не може знати що чекає людину завтра чи навіть сьогодні окрім Бога, тому хто не загадав бажання сильно не розчаровуйтеся.

Прийде вечір, купляйте квітку, запросіть дівчину погуляти і будете мати бажання. 🙂 Можливо яка-небудь зірочка впаде. 😀

Наступний подібний день на людей очікує аж у 2020 році. Так. Так, прийдеться чекати аж 8 років.

Саме тоді буде день – 02.02,2020 року. Не зовсім схожіть, але щось у тій даті є. 🙂

Якби там не був робочий день, 12.12. 2012 року триває, якихось пару годин і ми вже будемо відпочивати.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

А у вас цей день, читачі блогу, є особливим? Якщо так, то поділіться своїми враженнями, ми чекаємо…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. головне щоб зірка на голову не впала 😀

  2. Lanagur 12.12.2012 пише:

    Воробус,не сумуй, спеціально для тебе рецепт від депресії:
    Депрессия? Встань в ванную, одень на голову колготки. Ноги колготок повяжи на веревки для белья. Медленно перемещайся в ванной. ТЫ – ТРОЛЛЕЙБУС! Если при этом надеть лыжи, ты — трамвай. А если надеть лыжи и налить в ванну воды, ты — речной трамвай, а если в ванну с водой уронить включенный фен, ты — электричка, а если выключить свет и одеть налобный фонарик, то ты — метро. А если добавить в воду керосина, то получится самолет, если при этом в воде останется фен — все, пиcец, ты — ракета…

  3. Bot 14.12.2012 пише:

    Містика…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*