Чи безпечно зараз у Львові? - Блог про Львів

Чи безпечно зараз у Львові?

Стрілянина у Львові

Вкотре переконуюся, що нема такого дня в Україні чи у світі щоб чогось не сталося. То ураган, то снігопади, то хтось загинув, хто літак впав. На жаль, але такі реалії нашого з вмаи життя.

І що дуже прикро, Львів не виключення. Чим більше місто, тим більше різних неадекватів.

Сьогодні зранку їду на роботу всі тільки і обговорюють цю тему, пішов обідати і знову ця тема лише на вустах. Навіть офіційне оголошення нового складу Верховної Ради не є таким популярним. Відкрили Раду і закрили… напрацювалися.

Про що взагалі мова спитаєте ви? Так от, хто не знає скажу, що вчора у Львові близько сьомої години вечора була стрілянина на розі вулиць Старецького-Єфремова.

За словами очевидців пролунало 5 пострілів і, як наслідок, було вбито одну людина, а ще одна поранена.

«What a fuck?» Саме таке запитання задають люди правоохоронним органам, або якщо перекласти на українську мову це означає «А що це було?»

Що ж, спробуємо з’ясувати. Шукаємо в інтернеті інформацію за запитом «Стрілянина у Львові», слухаємо радіо, тв на роботі нема і знаходимо досить таки цікаву інформацію.

Виявляється за неофіційними даними вчора наша доблесна міліція вчора робила затримання банди кілерів. Щось пішло не так і почалася стрілянина. Що було далі, ви вже знаєте.

Також читайте:   ЖЕКи будуть травити котів у Львові: правда чи лише чутки?

Але, говорити то говорити, а як було все насправді знають лише правоохоронці. Шукаємо що вони про це кажуть.

А вони фактично не кажуть нічого, просто мовчать.

«Зараз іде нарада, усі коментарі надамо пізніше», – відповіли кореспондентові УКРІНФОРМу в прес-службі УМВС України у Львівській області. Саме таку інформацію подає сайт ukrinform.ua.

Що можна сказати зараз на це все? Афі….ть просто, ніхто нічого не каже, прийшли, розпочали стрілянину майже у центрі міста, є жертви і пішли собі.

Навіть мені якось лячно на душі. Якби міліція дала офіційну інформацію і сказала що негідників всіх знешкоджено, то зовсім інша справа, а тут поки сидиш і думаєш за себе і за рідних.

А хто мені може гарантувати що зараз я не буду йти додому чи хтось із рідних, знайомих і по нас хтось не почне стріляти? Можливо ще хтось із кілерів залишився?

Якби там не було, будьте обережними завжди, бо береженого – Бог береже.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*