Де святкувати Новий 2013 рік - Блог про Львів

Де святкувати Новий 2013 рік

Новий 2013 рік

Новий рік не за горами. До нового 2013 року залишається якихось два дня, а потім розпочнеться святкування, яке в українців завершується переважно після 20-тих чисел січня. 😀

«Ти де святкуєш Новий рік?». Саме таке питання зараз задають люди один одному. Хто вже визначився, хто ще у роздумах, але знаю точно, святкувати люд буде.

Це цьогоріч найкраще святкувати Новий рік? Про це та не тільки читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, з року у рік святкування відбувається по одному і тому ж принципу. Люди збираються у компанії або ж святкують в родинному колі. Є звичайно і такі, що на свята їдуть у теплі краї, але це швидше виняток чим закономірність.

1. Святкування у Карпатах.

Варіант хороший, але треба домовлятися наперед за хату або ж мати там знайомих чи родичів. Для Карпат треба велику компанію, щоб було весело. Але, цього року там по ідеї буде не дуже, бо снігу то нема. Святкування в горах можна продовжити згодом катанням на лижах. А як покатаєшся, коли нема де.

Хіба що варіант – Буковель.

2. Святкування на хаті.

Не знаю як кому, а Воробусу цей варіант завжди подобався. Є хата, зібралися всі близькі люди, посвяткували, Діда Мороза із снігуркою замовили і так далі. Ніхто не напрягає, нікуди їхати не треба. Прийшли, скинулися по грошах і розійшлися.

3. Святкування біля ялинки.

Його я називаю економним варіантом. Берете дівчину чи кілька друзів, пляшку шампанського і вперед до ялинки. Коли проб’є дванадцята, випили за здоров’я та успіх в Новому році, глянули на феєрверки і розійшлися по домах. І голова боліти не буде, і гроші зекономите.

Також читайте:   День народження смайлів

4. Святкування вдома з сім’єю.

Батьки не вічні і треба їх поважати. Вони нас виростили, зробили з нас людей, дали нам можливість вчитися і розвиватися. Тому, варіант зустріти Новий рік в родинному колі також вітається. Святковий стіл, розмови про минуле і так далі.

5. Святкування в теплих краях.

Знаю і таких людей, що перед Новим роком кидають всі буденні справи і їдуть в інші країни, на пляжі і так далі. Звісно, таких мало, але вони є. Цей варіант святкування Нового року один із найдорожчих, але якщо є можливість і бажання, то чому б і ні?

6. Бар, ресторан, дискотека.

Якщо вам нічого не хочеться робити вдома, то можна просто замовити банкет і прийти на все готове. Так робить багато людей, чого б не зробити подібне і вам. По грошах це дорожче чим, скажімо, святкувати на хаті.

7. Нічого не святкувати.

Є і такі люди. Вони не люблять цих гучних святкувань, треба багато грошей, тому краще зварити 31 грудня макарон, з’їсти його з огірками і лягти спати не дочекавшись дванадцятої години.

А де ви будете святкувати цьогорічний Новий рік?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Де зустріти Новий рік? | Lviving

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*