Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Ворскла (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Ворскла (відео)

Гладкий забиває

У 18-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Полтави – команду Ворскла.

Гра, на радість львівських вболівальників футболу, завершилася перемогою саме львівської команди із рахунком 2-0.

Після поразки у минулому турі від Іллічівця перед своїми вболівальниками львівські футболісти хотіли будь-що реабілітуватися. Шкода лише що фанатів на грі було не багато. Чи то холодна погода, чи високі ціни даються взнаки, але було від сили тисяч сім.

Та перейдемо до гри. Розпочали поєдинок активніше гості. Вони за перших три хвилини подали чотири кутових, але за відсутності Безуса їх не було кому замикати. Я так зрозумів, що гості у Львові грали суто на нульову нічию.

Господарі ж поля довго не думали і поступово прибрали ініціативу у свої руки. Момент за моментом виникав біля воріт Ворскли. І якщо Гладкий простив їх, коли не влучив у порожні вже ворота (врятував захисник), то пас Кенії Худоб’як вже не мав права не реалізувати.

А йшла, до речі, 35 хвилина поєдинку.

За мінімальною переваги і завершилася перша половина зустрічі.

Здавалося у другій 45-ти хвилинці мали активніше заграти гості, але хіба що здавалося. Карпати і на далі тероризували оборону гостей і гол був лише справою часу.

Також читайте:   Ера футбольних "фізруків" потрохи завершується

А відбувся він на 72 хвилині, коли Гірський вдало прострілив і Олександр Гладкий був першим на м’ячі.

2-0 і це вже практично перемога. До речі, це був 50-й гол Гладкого у чемпіонаті України.

До кінця гри врятував ще команду Карпати воротар Роман Мисак (Костов довірив кіперу місце у воротах) коли пробивав Янузі, але це більше був удар відчаю. Ворскла програла по всіх компонентах гри.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-0, що дозволило підопічним Костова набрати три очки і ще далі втекти від зони вильоту.

Зараз в активі львівських футболістів 19 очок (14-те місце) і вони вже на 8 очок випереджають Говерлу, яка йде на 15-ому місці у турнірній таблиці. А від 13-го місця, на якому перебуває Таврія нашу команду відділяє всього лише 1 очко.

Тепер в Україні розпочинається футбольне міжсезоння, яке завершиться аж 2 березня, коли Карпати на виїзді зіграють із сімферопольською Таврією.

Досить швидко блог Воробуса підведе підсумки виступу нашої команди у 2012 році, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport.obozrevatel.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 03.12.2012 пише:

    Приговор вылета откладывается еще на пол года.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*