Футзал. Кубок Зими. Курсанти 3:1 Спартак. Команда Воробуса виходить у півфінал змагань - Блог про Львів

Футзал. Кубок Зими. Курсанти 3:1 Спартак. Команда Воробуса виходить у півфінал змагань

Ми у півфіналі

Триває «Кубок зими», точніше він вже завершився, але емоції ще є і то великі. Команда, за яку грає Воробус знову зайшла далеко і це вже стає хорошою приємною традицією.

Скажу чесно, так вже склалася турнірна сітка, що щоу нас що не суперник, то був як останній поєдинок на турнірі. Було важко, але ось саме із такими суперниками команда набирається досвіду і загартовується до перемог.

Суперником команди «Курсанти» у чвертьфінальному поєдинку «Кубку зими» була команда «Спартак». Колись ми вже з ними грали, тоді ця команда називалася «ДЮСШ-12», але на цей раз вони ще більше підсилилися і поєдинок мав бути дуже цікавим.

Так воно і сталося. Розпочався поєдинок для нервово. Після залу «Інтерспорт» гравці нашої команди дуже важко призвичаювалися до залу, а він у залі ветеринарного університету не в дуже хорошому стані.

Першими пропустити могли ми, але суперник нас простив коли влучив у штангу. Крики, ротації у четвірках і ми заграли так як можемо, хоча перший тайм поєдинку так і завершився за нічийного рахунку 0-0. Далі буде…

Друга половина зустрічі розпочалася для нас краще не придумаєш. Протягом декількох хвилин ми забили 2 м’ячі. Особливо гарним був другий гол, я би навіть його назвав окрасою турніру. Справа у тому, що ваш автор бив по воротах від своїх воріт, а м’яч влучив у нашого гравця і залетів у ворота. Вважаю, що це був переломний момент у грі.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19). Основний раунд. Франція, Хорватія та Італія їдуть на чемпіонат Європи

Хоча, суперник також не хотів здаватися. Гравці «Спартака» багато атакували, би по воротах, але це був не їхній день. Хоча, коли за 5-ть хвилин до завершення гри ми заробили 6-й командний фол і «Спартак» один гол відіграв стало дуже важко.

П’ять хвилин грати, сидимо на фолах, але до честі наших гравців ми не лише витримали тиск, а й забили втретє тим самим деморалізувавши суперника.

Звучить фінальний свисток судді, який фіксує нашу перемогу із рахунком 3-1 і це дозволяє команді «Курсанти» вийти у півфінал, де нашим суперником буде команда «Скриті таланти». Поєдинок обіцяє бути дуже цікавим, тому треба грати на повну силу.

Як завершиться цей поєдинок, хто вийде у фінал змагань та багато іншого читайте у наступних статтях на блозі Воробуса.

А насамкінець, хотілося би сказати пару слів за суддю змагань. На відміну від матчів у груповому турнірі цього разу команди були повністю ним задоволені. Все по ділу, без паніки, відноситься із розумінням до епізодів гри.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*