Футзал. Кубок зими. Матч за третє місце. Курсанти 12:1 Quattro. - Блог про Львів

Футзал. Кубок зими. Матч за третє місце. Курсанти 12:1 Quattro.

Воробус із кубком

Після прикрої поразки у півфіналі від команди «Скриті таланти» у гравців команди «Курсанти» був не дуже то і хороший настрій. Ще б пак, фінал був так близько, але все вирішила лотерея.

Єдине що нам залишалося у цьому випадку, так це змагатися за третє місце, де нашим суперником була команда «Кватра».

Перед тим як розповісти про перепетії на полі скажу, що після півфіналу було прийнято рішення відпустити декількох гравців додому по сімейних обставинах. У фінал ми не вийшли, то завдання не виконано.

Але, віддам належне своїм гравцям, які вийшли у матчі за третє місце на майданчик і просто таки каменя на камені не залишили від суперника. Вдумайтеся у цифри, ще у першому таймі «Курсанти» відвантажили у ворота своїх суперників 9 голів, на що «Кватра» відповіла лише одним голом.

Можливо далася взнаки втома гравців команди-суперника, які перед тим зіграли свій півфінальний поєдинок. Але, як кажуть, це вже їхня справа.

У другій половині зустрічі «Курсанти» трохи збавили оберти і забили лише три голи. Відзначу в цій грі дебют у воротах команди «Курсанти» нашого гравця «Лекса». Як він потім скаже, цитую: «Я навіть відбив штрафний». 😀

Також читайте:   «Галицьку здобу» нагородили срібними медалями регіонального етапу Другої ліги України

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу нашої команди із рахунком 12-1, що дозволило завоювати третє місце на турнірі.

Щодо фінального поєдинку, то там боротьби не вийшло і команда «Скриті таланти» каменя на камені не залишила від команди «Коньяк-Коньяк». У підсумку 8-0 і вони стають чемпіони першого турніру (Кубок зими), який проводила громадська організація міні-футболу.

Згодом у піцерії «Піца-фан» відбулося нагородження команд. На нього завітали і гравці команди «Курсанти». Вступне слово організатора і пішло нагородження.

Третє місце, кубок, медалі отримали наші гравці, плюс кращим бомбардиром турніру став гравець команди «Курсанти» – Олександр Даців.

Друге місце, кубок, медалі отримала команда «Коньяк-коньяк».

Ну, а володарем «Кубка зими» стала команда «Скриті таланти», плюс кращим гравцем і воротарем були визнані саме гравці цієї команди.

Ось так от завершився цей турнір, скоро свята, а вже після них будемо думати де б то знову взяти участь і позмагатися за найвищі місця.

Коли емоції трохи стихнуть спробую написати про підсумки турніру, де, нагадаю, «Курсанти» зайняли третє місце.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 15.12.2012 пише:

    Тепер Воробусе маєш медалю,і можеш сміливо забити над своїм ліжком цвяха, та повісити там свою медалю. А знимку з пугаром подаруй коханій дівчині. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*