Головну ялинку міста офіційно відкрито - Блог про Львів

Головну ялинку міста офіційно відкрито

Ялинка-2013

Що не кажіть, якби там мороз і сніг не надокучав, хуртовини, замети і нерозчищені вулиці, але святкова атмосфера відчувається. Вчора ваш автор знову ходив на футбольне тренування і всі гравці моєї команди як один говорили, що футболу вже не хочеться, бо вже не за горами Новий рік та Різдво Христове.

Тому, після футболу багато хто поїхав у центр міста щоб глянути на відкриття ялинки, яке вчора офіційно відбулося у центрі міста Львова.

Як відбувалася офіційна церемонія, чим відрізняється цьогорічна ялинка від попередніх та багато іншого читайте далі.

Розпочну свої розповідь із того, що цьогорічну ялинку привезли до нас із Славського лісництва (Сколівщина), а саме із села Нижня Рожанка. Висота красуні складає близько 17 метрів і це найнижча ялинка за усі попередні роки. Зокрема, минулоріч висота «зеленої» складала 20 метрів.

Але, це не так вже аж суттєво. Згадайте події минулих днів, коли багато говорилося про те, що ялинка обскубана, страшна і не знати як вона буде виглядати. Та, скажу вам, зараз цих недоліків практично не помітно.

Місту встановлення ялинки як і сама зелена красуня загалом обійшлися у 55.5 тисяч гривень.

Також читайте:   Реконструкція площі святого Юрія триває повним ходом

На запалення вогнів завітало досить таки багато людей, і, чесно скажу, важко було навіть підступитися до самого переду. Можливо чимось заважав ярмарок, де люди ходять купляти глінтвейн, медовуху та інші продукти харчування і не тільки. Але, це таке, дрібниці, на Новий рік у центрі буває ще не стільки людей. Це треба бачити.

Офіційно відкривав ялинку як би ви думали хто? Правильно, мер міста – Андрій Іванович Садовий та діти із сиротинців. Також публіку розважали своїми виступами хор «Дударик» та проект «Сніжність».

Іграшки на ялинці і чи сподобалася вона Воробусу? Чесно скажу, хоч щоб там говорили за недоліки зеленої красуні, але вона мені сподобалася. Дуже багато іграшок, ангели по чотирьох сторонах, дерев’яні іграшки – це те, що приваблює.

До речі, хто не знає, ялинку прикрашали іграшками від народних майстрів, а також кульками, які цього року надав люб’язно Львівський склодзеркальний завод.

Також на зимову красуню повішали близько 200 автентичних іграшок, які створили Остап Сойка та Оксана Когут – майстри з Яворівщини.

Ось так от, цьогорічна головна ялинка у Львові. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 20.12.2012 пише:
  2. bezposeredniy 20.12.2012 пише:

    Ура!

  3. bachkur 20.12.2012 пише:

    Жахливішої ялинки знайти не могли??? Чого вона така коса, головна ялинка Домажира і то гарніша в 100 раз!!!!

  4. Адекват 21.12.2012 пише:

    bachkur пише:
    Жахливішої ялинки знайти не могли??? Чого вона така коса, головна ялинка Домажира і то гарніша в 100 раз!!!!

    Бо ялинку встановлює влада, а владі настрати на зовнішній вигляд, головне щоб було дешевше в реалі і дорожче на папері. Чого всі такі тугі.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*