Карпати повертаються на стадіон “Арена Львів” - Блог про Львів

Карпати повертаються на стадіон “Арена Львів”

І знову Арена Львів

Ця новина тільки і є на всіх сайтах на які лише ваш автор не заходив із самого ранку. Футбольні львівські Карпати повертаються на стадіон «Арена Львів» і це так виглядає, що офіційно.

Відповідна угода була досягнута між керівництвом клубу ФК Карпати та керівниками стадіону.

Як вам ця новина? Чесно вам скажу – порадувала, бо стадіон хороший сидіти комфортно, дощ на голову не падає і якось не пасує такій споруді пустувати. Хочете ще «живі» приклади?

Київське Динамо. Ця команда також грала на клубному стадіоні, але потім було прийнято рішення переїхати на стадіон НСК «Олімпійський». Людей почало ходити значно більше і це не може не радувати.

Ціни на квитки за участю Фк Карпати напевно що залишаться такі ж як і були на стадіоні «Україна», а саме від 30 гривень і більше. У фан-сектор перепустка, до слова, коштує 20 гривень. Але, після зими все дізнаємося детальніше, а може і навіть швидше.

А хто буде грати на стадіоні «Україна»? Швидше за все там як і раніше гратиме молодіжна команда, пам’ятаю Воробус свого часу теж ходив на ці матчі кілька разів.

Єдине чим мені не подобається «Арена Львів» так це добиранням, туди важко їхати і далеко. Але, це вже не суттєво, бо раз в два тижня можна буде і добратися. От якби впустили якийсь транспорт до стадіону, то було би значно веселіше, хоча б в день матчу, бо від автовокзалу чи від «АШАНу» йти трошки є.

Також читайте:   Футбол. Зоря 2:2 Карпати (відео)

Якщо все буде добре, то першу гру львівські Карпати зіграють із одеським Чорноморцем і ця гра попередньо запланована на 9 березня 2013 року. Так що, треба перемагати.

Але, але, але все ж негативний момент повернення Карпат на «Арену Львів» таки є. До цього наші футболісти грали тут три гри і у жодній із них не перемогли: одна нічия і дві поразки.

Програли Карпати київському Динамо та донецькому Металургу, а внічию зіграли із командою «Олександрія».

Та чесно скажу, не вірю я в ці прокляття. Яким би не був стадіон – треба виходити і перемагати. Тоді, в Карпатах була криза і вони ледве не вилетіли.

Що ж, побачимо як буде цього разу. До речі, вже сьогодні чув від знайомих, що обов’язково відвідуватимуть ці матчі із своїми половинками чи навіть без. На збірну потрапити не вдалося, а тепер нагода побачити стадіон буде і навіть не одна.

А, насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите яка атмосфера панує на стадіоні «Арена Львів» під час футбольного поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 11.12.2012 пише:

    Стадіон то хороший, добиратися і вибиратися з нього хреново, особливо коли людей дуже багато

  2. zars 11.12.2012 пише:

    Гравці “Карпат” стверджували, що на цьому стадіоні досить “жорстке” поле. Газон на “Україні” все ж набагато кращий. Він вважається одним із найбільш комфортніших в Україні.Цю думку висловлювали фахівці.

  3. Архіваріус 12.12.2012 пише:

    Найбільш вразлива позиція це транспорт. Якщо буде позитивно вирішене питання транспорту, то і відвідувачів відповідно буде набагато більше. А ще потрібно Карпатам показати відповідну гру, тоді і на транспортні негаразди ніхто не буде зважати. А поки що, маємо, те що маємо. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*