Кінець світу так і не наступив. Коли ж він буде насправді? - Блог про Львів

Кінець світу так і не наступив. Коли ж він буде насправді?

Де кінець?

П’ятниця, 21 грудня, 11 година ранку…

Говорили, балакали, сіли і заплакали. Саме так можна сказати про кінець світу, який так і не наступив. А стільки говорилося про то, люди навіть шукали місця де сховатися, хтось на тому всьому нажив багато грошей, а світ нас взяв і обманув – він просто і на далі існує.

Сьогодні зранку читав багато новин, соціальних мереж і тема кінця світу актуальна ще досі. Тільки і можна прочитати фрази, далі цитую:

«Ура, ми вижили», «І де той кінець світу?», «Так всі чекали, а його нема», «Я чекаю кінця світу».

Ваш автор навіть сам трохи вірив у кінець світу, вчора на блозі, зокрема, я попрощався зі всіма, подякував за увагу до своєї персони і так далі. Як виявитися згодом, це були лише емоції.

Перше що почув це те, що у Новій Зеландії наступив новий день, а саме 21 грудня. Там кінця світу не відбулося, а, отже, і в нас по ідеї не мало бути.

Воробус зробив всі домашні справи, взяв 1517 і сидів дивився фільм аж до 12 години ночі. 12 минула, настало 21 грудня, а обіцяного апокаліпсису не було.

Та не забув що обіцяли кінець о 8 годині ранку. Що ж, накрутив годинника на пів 8 ранку, лежу, дрімаю, на вулиці холодно і так і хочеться того кінця щоб на роботу не йти.

Також читайте:   Слова неначе літери, яким набридло стояти...

8 година минула, 8.10 минуло і я зрозумів, що треба вставати. Кінець світу – це черговий фейк щоб на цьому збити гроші. І одразу ж тут пригадалася фраза одного пана, цитую: «Та який там кінець світу могло спрогнозувати плем’я, яке бігало по лісі?». Виявляється цей пан був правий на всі 100 відсотків.

Але, і це ще не все. Перед тим як завершити статтю скажу, що читав сьогодні в інтернеті, що люди трохи помилилися, кінець має бути, але не 21, а 23 грудня. Тому, в неділю можна знову очікувати розмов про завершення ери людства.

Одним словом, все це повна маячня і не варто вірити у ці бздури.

Блог Воробуса і на далі буде з вами, попереду Новий рік, Різдво Христове, а щодо кінця світу, то він якщо і прийде, то це буде ще не скоро, просто треба жити у своє задоволення. Тільки Бог все знає, але Він нам цього не скаже. 🙂

Так завжди не буде, буде ще гірше?

P.S. До речі, хто забув, то скажу що сьогодні п’ятниця, а це чергова нагода розслабитися, побачитися із друзями і так далі. Тільки дивіться щоб потім завтра як побачите що наробите не було кінця світу, все ж може бути. 😀

Фото: protruskavets.org.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 21.12.2012 пише:

    І одразу ж тут пригадалася фраза одного пана, цитую: «Та який там кінець світу могло спрогнозувати плем’я, яке бігало по лісі?». Виявляється цей пан був правий на всі 100 відсотків.

    майя були великою і розвиненою цивилізацією, а образ племені, яке бігає по лісі найкраще підходить бидлу, яке тиражує всякий ідіотизм про кінці світу

  2. кажуть що кінець світу буде в 7 тисячолітті

  3. Пан П 21.12.2012 пише:

    Підтримую Стейхолдера, майя були великою і розвиненою цивілізацію, я їхній календар є більш точним навіть ніж наш григоріанський. А говорите про майя, як племя що бігало по лісі – це типове сучасне невіглавство, зрештою те саме невіглавство і породило всі ці чутки про “кінець світу”.

  4. Адекват 21.12.2012 пише:

    “майя були великою і розвиненою цивілізацію”
    Ага, це дуже розвинено не встояти мільйонами проти декількох сотень іспанців. Це смішно, адже пацифістами їх теж не назвеш через їх жертвоприношення. Те що робили вони в той час, те те що європа вже давно пройшла до того. А їх календар це лише купка малюнків, які можна трактувати як ідеальних витвір, або як повний брєд. На першому можна заробити більше, тому псевдонауковці так і зробили.

  5. Адекват 21.12.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    майя були великою і розвиненою цивилізацією, а образ племені, яке бігає по лісі найкраще підходить бидлу, яке тиражує всякий ідіотизм про кінці світу

    Це ти про Воробуса?

  6. Пан П 21.12.2012 пише:

    Адекват розвиненість та культурність цивілізації ніколи не визначається її (цивілізації) військовою силою. А щодо людських жертвоприношень, то вони почались вже тоді коли їхня цивілізація почала культурно занепадати. І іспанцям теж продули через те, що коли ті приплили індіанці вже перебували у занепаді. (а ще в іспанців були “стріляючі палки” та дивні звірі – коні, яких не бачили до того на американському континенті).

  7. Адекват 21.12.2012 пише:

    “(а ще в іспанців були “стріляючі палки” та дивні звірі – коні, яких не бачили до того на американському континенті).”
    Тоді в над розвинутих мая мали б бути електромагнітні гармати або принаймні біологічна зброя. Чи вони були такі розвинуті що вже тоді сповідували ідеали ООН і були за мирне вирішення конфліктів?

  8. Адекват 21.12.2012 пише:

    Кажуть вони були розвинені бо в них був складний алфавіт. Але ніхто не каже що чим простіший алфавіт, тим більше перспектив у мови. Де зараз мова мая, а де зараз мова англо-саксів.

  9. Адекват 21.12.2012 пише:

    “Адекват розвиненість та культурність цивілізації ніколи не визначається її (цивілізації) військовою силою.”
    Я вам раджу закривати ваш блог бо ви ніц не шарите в історії.
    Наприклад вся греко-римська медицина, яка є матір’ю сучасної медицини зародилася на війні, і якби не війна і військова машина римлян, мігрень і далі лікували б кровопусканням.

  10. Пан П 21.12.2012 пише:

    Може часом віськова сила і є показником розвиненості та культурності, але далеко не завжди і історія знає чимало прикладів цьому. Та сама військова машина римлян про яку ви написали нічого не могла вдіяти з кочівними гунами, в яких, до слова, не було жодного натяку на культуру та цивілізацію (зате військова сила була ого ще яка), а їхній малоосвідчений ватажок Атіла спокійно собі пограбував культурні римьскі землі.

  11. Остап 21.12.2012 пише:

    Наступив – по вул. Угорська-Листопадна вимкнули світло 🙁 Кажуть що аварія, але страшно … може просто заспокоюють? ❓

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*