Львів засипає снігом - Блог про Львів

Львів засипає снігом

Зима-2012

Любить Воробус оперативність і стараюся про всі цікаві події писати тоді, коли вони дійсно актуальні.

Як ви думаєте, яка зараз популярна тема? Не важко здогадатися, що снігопад, який почав падати у Львові ще вночі і до цих пір ще не перестав, все падає і падає.

Звісно, що в таку погоду навіть собаку на вулицю не випускають і просто люди сидять вдома. Але, Воробусу треба було поїхати у центр міста і враження які там побачив мене перелякали.

Львів просто таки засипає і чує моє серце завтра зранку у місті буде просто жо…па. І якщо маршрутні таксі зараз їздять з великим інтервалом, бо сьогодні, все-таки, неділя, то завтра вони не будуть їздити по простій причині – дороги замете.

Не знаю як там в других районах, але в центрі я щось не побачив щоб щось прибирали, йдеш такий і просто зависаєш у снігу. Автівки якщо й їдуть то з великими потугами.

Де-не-де помітно якогось двірника, напевно вони вже зараз розуміють, що якщо зараз не почнуть прибирати, то завтра просто загоняться.

Дороги замітає, тротуарів не видно, обледеніли сходи, що аж стало важко ходити – і тут зразу ж згадується подія минулих днів, коли ще снігу не було, а виїхала техніка. Що вони там збирали? А ось завтра, якщо вже зараз активно не будуть прибирати сніг – буде колапс і ще й який.

Також читайте:   У Львові встановили Різдвяну шопку та дідух

Прогноз погоди? Як передають синоптики, снігопади і завтра не будуть припинятися, постійно падатиме сніг і поступово температура повітря знизиться. Єдиний день, коли опади припиняться – це вівторок, принаймні так попередньо кажуть синоптики. А далі знову сніг, сніг і знову ж так сніг.

Не знаю як ви. А я дивлюся прогноз погоди на сайті пана Марсело. До речі, той же хлопчина казав, що якби в Італії було подібне, то вже би оголосили надзвичайний стан. Як бачимо, у нас все так як має бути.

Чую завтра зранку на роботу люди будуть добиратися ой як важко, тому радив би вам, читачі блогу, виходити з дому швидше, можливо саме тоді не запізнитися.

А яка ситуація із снігом у ваших районах? У вас щось прибирають?

Так завжди не буде, буде ще гірше?

P.S. До речі, це смішно, але в Карпатах не такий сніг як у Львові, скажімо. Постійно спостерігаю яка ситуація на гірськолижному курорті «Славське», то люди пишуть що там сніг іде, але не такий сильний як у нас. А він то там потрібний щоб розпочався нормальний лижний сезон.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 09.12.2012 пише:

    Якась ну дуже вже знайома машина 🙂

  2. vrubli 09.12.2012 пише:

    Воробус пише:
    той же хлопчина казав, що якби в Італії було подібне, то вже би оголосили надзвичайний стан.

    Воробусе, не варто прирівнювати.
    При подібних кліматичних обставинах в Італії оголосили б надзвичайний стан лише у південній частині країни, де снігопади не таке поширене явище.
    Щодо України, то тут сніг більш звична річ, тому звісно нема потреби в ніякому надзвичайному стані, хоча і погоджусь, що дороги потребують розчищення, за це нашим службам мінус.

  3. в Тернопільській області що краще? Таке саме :mrgreen:

  4. Vorobus 09.12.2012 пише:

    Вертоліт пише:

    Якась ну дуже вже знайома машина :)

    🙂 🙂 🙂 вісімка 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*