МФК Курсанти: настав час вирішальних поєдинків - Блог про Львів

МФК Курсанти: настав час вирішальних поєдинків

Кубок зими

Сьогодні надворі, 14 грудня, п’ятниця, останній робочий день тижня перед вихідними. Якихось 7-8 годин і можна буде відпочивати, але, як це часто вже трапляється останнім часом не для Воробуса.

Справа у тому, що сьогодні вашому автору з його командою «Курсанти» прийдеться знову одягати спортивне взуття і змагатися за перемогу у змаганнях, на це раз – «Кубку зими».

У минулих статтях ми вже писали про те, що «Курсанти» без проблем подолали груповий турнір і вийшли у чвертьфінал змагань, а тут вже буде куди веселіше. На цій стадії змагань легких суперників практично вже не буває, хіба що бувають деколи винятки.

Нашим суперником у чвертьфіналі змагань буде команда «Спартак». Не московський Спартак як вже хтось подумав, а це команда, основу якої складають переважно молоді хлопці років 18-22. Якщо комусь це щось скаже, на минулих турнірах вони виступали під назвою – «ДЮСШ-12».

Тоді, ми їх перемогли у груповому турнірі із рахунком 7-5, але, признаюся, було складно з ними грати, хлопці добре переміщаються по майданчику і трохи в тому футболі розуміються.

Як буде цього разу побачимо вже досить скоро, початок цієї гри у залі університету Ветеринарної медицини та біотехнологій о 13 годині 15 хвилин за київським часом.

Також читайте:   Як "Барком-Кажани" проти "Лозанни" грали

Щодо нашої команди, то що можна сказати? Радує мій стан здоров’я. Хто в курсі подій, той знає, що наприкінці групового турніру Воробус отримав неприємну травму голови (струс мозгу) і цілий тиждень нічого не робив хіба що лікувався. Зранку вроді почуваюся добре, а як буде в грі побачимо.

Решта гравці начебто в строю, проблема лише у тому щоб всіх гравців відпустили з роботи, бо гра посеред робочого дня, а це завжди проблематично. Тут одразу ж згадуються організатори і задається питання – а чого б матчі турніру не було зробити в суботу або ту ж неділю? Проблем із роботою би точно не було.

Щодо завдань на турнір, то перед його початком було мінімум вийти із групи. Тепер же хлопці так собі поставили за мету мінімум вийти у півфінал, а там вже як Бог дасть. Переможе ж сильніший.

Судді і зал. Є побоювання щодо них, але сподіваюся обійдеться без таких казусів як були у групі.

До речі, якщо все буде добре і ми переможемо, то згодом будуть відбуватися півфінальні матчі та фінал.

Насамкінець, хочеться побажати нашій команді успіхів.

Як завжди, по завершенні турніру очікуйте на блозі Воробуса найоперативнішу інформацію про те як ми зіграли.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*