На що слід розраховувати українським командам в останніх матчах групових турнірів? - Блог про Львів

На що слід розраховувати українським командам в останніх матчах групових турнірів?

Маємо перемагати-Рамос

Сьогодні надворі 4 грудня, холодний зимовий день. Так, зима таки настала і треба сидіти у приміщенні та зігріватися. Чай, коньяк, кава, хто що п’є. 😀

Але, зараз не про це. Саме сьогодні у Європі знову буде великий футбольний день, проходитимуть завершальні матчі групового турніру в 4-ох групах Ліги чемпіонів. І завтра буде футбол, і після завтра, тому дні, тобто вечори, обіцяють бути досить таки цікавими.

На що можуть розраховувати українські команди у цих поєдинках? Про це та багато іншого читайте у цій статті.

Отже, першим свій виступ розпочне київське Динамо. На гру у Хорватію із загребським Динамо українська команда поїхала далеко не основним складом. Всі завдання вже вирішені, єдине що залишається, так це престиж і призові. Динамо ще за довго до останнього туру забронювало за собою місце у Лізі Європи.

А що Динамо Загреб? За 5-ть поєдинків групового турніру ця команда не набрала жодного очка і ще більше, не забила жодного гола? Де ви таке бачили? Але, щось мені здається, у сьогоднішньому поєдинку господарі поля таки заб’ють гол.

Мій прогноз на цю гру 1-1, нічия.

Шахтар. Це єдина команда, якій ще треба щось, а саме зайняти перше місце у групі Ліги Чемпіонів, щоб згодом отримати в 1/8 фіналу слабшого суперника. Донеччани на своєму полі будуть приймати італійський Ювентус, якому програвати ой як не можна. Багато пишуть в інтернеті, що Челсі буде стимулювати Шахтар. Може і буде, тому гра буде дуже цікавою.

Також читайте:   Футбол. Шахтар знову перемагає Динамо (відео)

Але, все ж я ставлю тут рахунок 1-0 на користь Ювентуса.

Ліга Європи. За тур до завершення групового турніру обидві наші команди вийшли у наступний раунд змагань і при чому обидві з першого місця.

На що слід розраховувати нашим командам в останніх поєдинках?

Металіст поїхав в Австрію до Рапіда не основним складом, така собі туристична поїздка. У австрійців жодного очка після 5-ти матчів, тому мені здається Рапід очки таки набере і мій прогноз на цю гру – 1-1.

Дніпро. Команда Рамоса безперечно відкриття цієї Ліги Європи. Хто міг сподіватися, що з такої важкої групи українська команда вийде з першого місця? Вийшли.

Свій останній поєдинок цього року дніпропетровці проведуть у себе вдома проти команди АІК. Гра обіцяє бути цікавою, веселою, тому ставлю рахунок 3-1 на користь української команди.

Чому так? Свої вболівальники є свої.

Як же буде насправді побачимо вже зовсім швидко. Перша гра вже сьогодні, 21.45, канал «1+1», матч Динамо Загреб – Динамо Київ.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*