Наші рельси не друзі хундатим корейцям - Блог про Львів

Наші рельси не друзі хундатим корейцям

Наші рельси не друзі хундатим корейцям

Залізничний вид транспорту з часу його появи в кінці ХVІІІ століття як засобу системного перевезення до нині є важливим способом пересування на земній кулі. Під залізничні перевезення у всіх країнах світу вже сформовано господарську та управлінську інфраструктури. Майже у кожній державі існують окремі державні міністерства, що займаються залізничним транспортом.

Для багатьох країн донині залізниця є стратегічним державним об’єктом. Особливе значення залізні дороги мають у країнах, де не існує природно потрібного водного (річкового і морського) транспорту.

На початку ХХ століття більшість країн Європи і Росія розглядали залізниці як домінуючий військово-транспортний чинник. У першу світову війну досить потужною зброєю були бронепоїзди, завдяки яким можна було швидко захоплювати населені пункти.

З другої половини ХХ століття залізничний транспорт більше спрямований на перевезення пасажирів та обслуговування торговельних компаній. Хоч військово-стратегічна роль залізниць теж відіграє не аби яку роль.

З розвитком наукових та виробничих потужностей світ вдосконалив залізничний транспорт до рівня віп-комфорту та фантастичної швидкості пересування. Тільки не в Україні.

У нас досі гуляють по шпалах потяги радянської доби середини минулого століття. Сто раз ремонтовані і «модифіковані», але вони є, пересуваються, возять вантажі і населення.

Також читайте:   Навіщо трамвай на Сихів?

У перед’євровий-2012 період український уряд за угодою з корейською компанією Hyundai Corporation закупив супер-пупер новітні пасажирські потяги. Вони просто шикарно дивляться на фоні наших заржавілих тягачів і справляють враження механізмів з майбутнього. Як то всім, хто сідав у цей потяг було гордо за оновлення країни.

Правда вже перші «хундаї» почали давати збій у пересуванні. Наші чиновники від Укрзалізниці виправдовувались якимись смішними причинами, але вже тоді стало зрозуміло, що держава заплатила тим азійцям за транспорт, який далеко не відповідає цивілізованим стандартам.

На сьогодні в Україні постійно курсує кілька «корейців» за маршрутами Київ-Львів, Київ-Донецьк, Київ-Харків, Київ-Дніпрпетровськ. На усіх напрямках уже були поломки, запізнення у кілька годин. Короче, сервіс вкляк.

З початком заметілей в Україні ті хундаті корейці у багатьох випадках виявились непридатними до пересування. Тільки 14 грудня було зафіксовано 4 поломки. За минулий тиждень – 6. А потяг Київ-Львів замінили нормальним купейним «радянським» і садили в купе по шість пасажирів. О дурдом.

…Добре що хоч танки свої виробляємо.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Yuriy 22.12.2012 пише:

    “Добре що хоч танки свої виробляємо.”

    Хто виробляє, можна поцікавитись? Харківський завод банкрут, а львівський лише ремонтує

  2. Yuriy, хіба ми китайці

  3. zars 22.12.2012 пише:

    Yuriy пише:
    “Добре що хоч танки свої виробляємо.”
    Хто виробляє, можна поцікавитись? Харківський завод банкрут, а львівський лише ремонтує

    Ще виробляють. Тільки що подзвонив на завод ім. Малишева в Харків. Кажуть, що випускають навіть супер якийсь сучасний Т-84У «Оплот». Мають контракти з єміром. Так що все пучком.

  4. bankiduki 22.12.2012 пише:

    Чух-чух – hyundai мчить,
    І Воробус в нім сидить.
    А на станції “Здолбунів”.
    Не чутно гуркоту двигунів

    Поламався наш hyundai
    Хоч виповзай та заридай
    Зладу вийшла вся система
    Лиш на дверях рясніє емблема

    А у Воробуса своя турбота –
    М’яч не впустити у ворота.
    Їде у столицю на футбол,
    Недопустить він прокол

    Швидко оговтався Воробус
    У селі спіймав автобус
    Всім ти друже перидай
    не сідай ти у hyundai!

  5. Vorobus 22.12.2012 пише:

    bankiduki, 😀 😀 😀 😀 💡

  6. russo turisto 23.12.2012 пише:

    Вот хуйдай на рельсы встал,
    Под него Варобус и попал… 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*