Невідома дівчина у ліфті (відео) - Блог про Львів

Невідома дівчина у ліфті (відео)

Ліфт

Фільми та ліфти, жахи з ними, пригоди, як часто ви з зіштовхувалися з цими речами? Та думаю досить таки часто, бо фільми люди полюбляють дивитися, а ліфтами люди їздять додому або ж на роботу.

Вони чи вона ж то буває у багатоповерхівках, а йти на дев’ятий чи десятий поверх ой як ліньки, що не кажіть. Плюс по сходах трапляються різні неадеквати, особливо це відчувається вночі, коли вже темнота.

Чому я це все згадав і з чим це все пов’язати? Отже, сьогодні під час обідньої перерви вирішив зайти в одну із соціальних мереж. І, ось, переглядаючи відео натрапив на цікавинку, а саме жахи у ліфтах.

Як часто ви застрягали у ліфтах, з ким це траплялося, за який час виходили? Ситуації бувають різними і навіть скажу більше, Воробус також застрягав. Максимально я сидів годину, а люди бували робили аналогічні дії і цілу ніч.

Щодо відео, то вмикаю я його і мене одразу ж взяло у сміх. Справа у тому, що група людей вирішила покепкувати над простими людьми.

Коли люди сідали у ліфт, він піднімався і раптово гасло світло і ліфт зупинявся. Пасажири ліфта одразу ж почали бити на сполох, шукати кнопочку допомоги і так далі, а в цей час із потаємної кімнати вилазила дівчинка вся синя, з лялькою у руках і ставала також пасажиром ліфта. 😀 😀 😀

Також читайте:   Пила 10

Пасажири обертаються, світло з’являється, а там дівчинка з лялькою? Шок, крик, боязнь? Все це виникає у людей, а напевно тому що люди передивилися фільмів жахів, де подібне траплялося у фільмі «Дзвінок», «Ліфт» і так далі. Зараз, просто, вже назв фільмів не пригадаю.

Але, це ще не все, дівчинка щоб ще більше перелякати людей бере і через кілька хвилин кричить. Якою би була ваша реакція? Звісно що би перелякалися також, але тут інше питання – для чого це робити? Ну так, мені і вам зараз смішно, але ж не людям, які можуть почати заїкатися і так далі.

Ну, і насамкінець, пропоную переглянути, вже нарешті, це відео, чекаю ваших коментарів по ньому? Які були би ваші дії? Сміх напевно був би якби дівчинка вас перелякалася, а чого, може бути і таке, головне не впадати у паніку.

Панікувати не треба ніколи…

P.S. Знаю, що є у людей різні фобії і одна з них – це страх від зачинення у закритому приміщенні. Як їх перебороти? Кажуть, що страхи треба перебороювати на місці, тобто чого боїшся, то треба там бути і бути і він мине. Ви з цим погоджуєтеся?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 03.12.2012 пише:

    Так можно и инфаркт прихватить. Я бы этому мудаку, что это все придумал, матку бы вывернул наизнанку. 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*