Обережно, падають бурульки!!! - Блог про Львів

Обережно, падають бурульки!!!

Бурулька

Сьогодні надворі вівторок, 25 грудня, католики усього світу відзначають свято – Різдво Христове. У нас воно буде згодом, а поки що про погоду.

Чого не любить Воробус і дуже багато людей, так це відлиги, а вони таки настала. І хоч деякі люди казали, що автор блогу балабол і потепління не буде, воно очікувано прийшло. Сьогодні на 11 годину дня термометр у мене показував +5 градусів вище нуля.

Відповідно, сніг буде танути, під ногами буде багато, багато води, можуть намокнути ноги, в річках підніметься рівень води і тепер боротьба буде вже не з сніговими заметами, а з повенями. Принаймні щось мені так здається.

Але, відлига – це ще квіточки. День, другий і на вулиці буде тепло яке ми так всі любимо, але до нього ще треба дожити. Вже третій день підряд бачу як на вулиці Беринди висить така велика бурулька. Люди вже навіть самі її огородили щоб де часом кому на голову не впала, а вона все висить і висить. Дай Боже, щоб вона нікому не наробила лиха.

До чого я веду? Будьте обережним коли зараз ходите вулицями. Температура повітря підвищилася, все починає танути і бурульки, які як ті мухи великі таки також почнуть падати. А вони можуть наробити вам лиха.

Також читайте:   Святкування дня Незалежності у Львові (фото)

Тому, не поспішайте, краще швидше вийдіть з дому чи офісу та уважно дивіться під дахами, щоб часом що не впало на голову. А якщо і є бурульки, то інформуйте про це комунальні підприємства. Це їхня робота, за це ми їм гроші платимо щоб вони забезпечували нам безпеку.

Щодо прогнозу погоди і коли повернеться зима, то, як передають синоптики, до суботи буде спостерігатися така от погода як зараз за вікном. Вночі буде близько нуля градусів, а вдень очікується до плюс 4-6 градусів вище нуля. При цьому сніг падати не буде, хіба що можливі дощі.

А із суботи температура повітря знизиться, але не суттєво. Вночі буде до -3-5 градусів, вдень +-+4. Сніг якщо і падатиме, то мокрий.

Щодо Нового року та Різдва Христового, то так виглядає, що вони будуть без снігу і мороз якщо і буде то мінімальний. А згадайте минулі роки що відбувалося. Колись пам’ятаю на свята був такий сніг, що ходити було важко. Мороз тримався аж до Йордану і лише після нього спостерігалася тепла погода.

Якби там не було, це лише прогнози, а жити треба сьогоднішнім днем. І як казав один пан: «Нехай проблеми та негоди не роблять вам у житті погоди».

Файного всім настрою, бережіть себе, скоро Новий рік. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. bankiduki 27.12.2012 пише:

    Йшов Воробус по дорозі
    Тай думку гадає:
    Як же мені мою милу
    Здивувати що є сили

    І надумав пан Воробус
    Серенаду заспівати
    Сів на 5-тий він автобус
    Щоб на сихові заночувати

    Намугикав під ніс собі
    риму пісні він такі:
    “Ой зозулька ти моя
    Вийде до свого Солов’я

    І пустися ти в танок
    зроблю з квітів я вінок
    Буду на мості я танцювати
    сихівські качелі гойдати”

    Воробус у висхідій позиції
    Перевірив він кондиції
    І як затянув сильно ноту
    Шум, неначе атакує кіннота

    Все тріщить навколо гучно
    Коти втекли благополучно
    І під стріхою будинку
    Всі птахи розлелітись вмить.

    І ось, під підїздом 45
    вже сусіди всі кричать
    повилазили з балконів
    неначе соні гібони.

    Потрощили їм машини
    повтикалися у шини
    Величезні Борульки
    з під вікна Зозульки

    А Воробус біжить щодуху
    ніг небачить він своїх
    ЖЕКу бажає землю пухом
    Ось такий вам сміх і гріх.

    Будьте обережні шановне панство, дивіться не лише під ноги але й у гору.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*