Підсумки виступу Карпат у першій частині сезону 2012/2012 - Блог про Львів

Підсумки виступу Карпат у першій частині сезону 2012/2012

Отакі от пироги

Зима далася взнаки, хуртовини у розпалі і добре що зараз не проходять поєдинки футбольного чемпіонату на стадіонах України, якраз футболісти встигли завершити першу частину сезону.

У сьогоднішній статті спробуємо проаналізувати гру як ви би думали кого? Правильно, команди зі Львова – Карпати.

Отже, у новому сезоні 2012-/2013 команда зіграла 18 поєдинків. З них: у п’яти перемогла, 4 нічиї і дев’ять поразок.

Різниця забитих м’ячів не позитивна. Було забито 23 голи, а пропущено 29-ть.

У підсумку Карпати із 19-ма очками займають 14-те місце у турнірній таблиці. Це ще не зона вильоту, але ми вже на межі. Добре, що хоч на 8 залікових пунктів ми випереджаємо 15-ту Говерлу. А то було би взагалі весело.

Багато зараз йдеться розмов про те, що із нашої команди можуть зняти 9 очок за ніби то договірний поєдинок із Металістом. Поки що по цьому питанню тихо, але уявіть собі якщо таки очки знімуть.

За час першої частини сезону Карпати мали двох тренерів. Після того, як команда у перших трьох турах набрала лише одне очко, програла вдома Іллічівцю із рахунком 1-5, було прийнято звільнити тренера Кучерова і на його місце прийшов болгарський спеціаліст Ніколай Костов.

Також читайте:   Футбол. Квитки на гру між збірними України та Польщі вже у продажу

Карпати одразу ж перемогли, але протягом сезону і він не зумів налагодити командні дії. Щоправда наприкінці сезону львівська команда набрала форму, але, як це часто трапляється – наступила зима.

Тепер попереду міжсезоння, а після нього і тренерам і гравцям ФК Карпати треба доказувати свою профпридатність керівництву клубу.

Перший поєдинок нового року вже не за горами, 2 березня Карпати на виїзді зіграють із сімферопольською Таврією.

Щодо Кубка України, то він нас потішив. Хоч десь Карпати себе проявили. В 1/16 фіналу була обіграна Кримтеплиця, потім Металіст у феєричному матчі, а ось у чвертьфіналі, як кажуть, приїхали.

На львівську команду тепер очікує поєдинок із чемпіоном країни – донецьким Шахтарем. І при тому що гра відбудеться на полі донеччан.

Щодо бомбардирі, то найкращим голеадором Карпат у першій частині сезону 2012/2013 став Лукас, який забив вісім м’ячів у 18-ти поєдинках. Решта футболістів суттєво відстають, зокрема Гладкий має чотири забитих м’яча.

Якби там не було, чекаємо відновлення поєдинків і бажаємо лише перемог нашій команді, пора вже радувати своїх фанатів. Аж згадується зараз як Карпати грали у Лізі Європи, займали провідні місця у чемпіонаті….

Фото: portal.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*