Проїзд у львівських маршрутках підвищать до трьох гривень? - Блог про Львів

Проїзд у львівських маршрутках підвищать до трьох гривень?

А тепер три гривні?

Вчора ваш автор їде такий з роботи, зайшов в «улюблене» маршрутне таксі, сів, глянув на всіх людей, всі такі замучені, холоднувато в салоні (коли будуть палити і чи колись ми до того дійдемо?) і так собі думаю, а щось перевізники притихли з підняттям плати за проїзд а то вони полюбляють видумати якусь «качку» що все так погано, що треба тарифи збільшувати і так далі.

Аж дивно стало, може ця тема відійшла у бік в зв’язку із виборами? Може і так.

І ви знаєте, як у воду я дивився. Їду сьогодні зранку на роботу, зустрічаю колегу і той мені каже чи я знаю що після Нового року і всіх тих свят будуть піднімати плату за проїзд у маршрутках до 3 гривень.

Звісно що Воробус здивувався, бо такого не чув, але як запевнив мене колега – інформація достовірна і зараз перевізники проводять консультації із владою міста.

Ось так от, на маєш. Що можна сказати по цьому питанню? Ой багато чого, ой багато і без поганих слів тут не обійтися.

Розпочну із того, що умови проїзду все рівно залишають бажати кращого. Так, музику із салону забрали, водії трохи стали культурнішими, закупили нові автобуси, все?

Деколи навіть скучно коли біля тебе хтось хропе, а музики нема. 😀

От зараз зима, часто їду в маршрутках і в салонах холодно, можна вже би було запалити? Чує моє серце якби це зробили, то би вартість проїзду збільшили до 10 гривень.

Також читайте:   Велосипедна доріжка на привокзальній

Інтервал руху. От вчора друг жалівся, стояв на Щурата чекав 46 маршрутку пів години. А на вулиці мороз, на роботу запізнюється, це нормально? Яка там ще може бути підвищення плати за проїзд? Людей багато, салон набитий….

І ці передні двері вже дістали….

А зарплати то не збільшуються аж так суттєво.

Дивимося на мінімальну зарплату. Так от, хто уважно слідкує за світом, той знає, що її буквально нещодавно підняли аж на 16 гривень. Зараз вона становить 1134 гривні, а з 1 січня 2013 має бути 1147 гривень.

Не важко підрахувати, що сума вашого заробітку збільшиться на 29 гривень.

Тепер рахуємо вартість проїзду з дому на роботу і назад. Якщо є приблизно 20-ть робочих днів, то за тарифом 2 гривні людина в місяць використовує 80 гривень, а якщо буде по три гривні проїзд, то буде не 80, а цілих 120 гривень.

Це нормально? Звісно що ні, знову ми йдемо в мінус. І це лише такі мінімальні приклади. Люди ж бувають їздять на роботу не одним транспортом.

А як ви відноситеся до підняття плати за проїзд із двох до трьох гривень? Вам це буде по кишені чи будете старатися ходити більше пішки?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Андрій 07.12.2012 пише:

    Дурдом повний !

  2. Адекват 07.12.2012 пише:

    Мені, та і всім хто має мізки щоб заробляти більше ніж мінімальна зарплати, по кишені буде і 10грн, лише щоб виконувалися 3 умови:
    Інтервал руху 7-15хв з 6.00 до 1.00;
    Маршрутки лише іноземного виробництва (не індії! і не китаю!);
    Лише 5-7 стоячих пасажирів.

  3. Адекват 07.12.2012 пише:

    Або не більше одного пасажира зі стояком 😆

  4. PVS 07.12.2012 пише:

    А трансферні квитки повернули? Чи як завжди?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*