Січневі свята: коли ми відпочиваємо?

Можна і відпочити

Сьогодні надворі 29 грудня, субота, теплий сонячний день, снігу нема, дощу теж, лише є мінімальний морозець. Також хотів сказати, що саме субота – перший вихідний день, але так не скажу, бо він явно не вихідний.

Саме у цей день ми сидимо та відробляємо робочий день за понеділок, 31 грудня, який має бути вихідний.

Звичайно, не всі роботодавці кажуть своїм підлеглим виходити сьогодні на роботу, але більшість таки вийшла і працює, а можливо і ні.

У даній статті ми поговоримо про те, які вихідні нас очікують на січневі свята. Коли будемо працювати, коли відпочивати, а коли співати, а коли спати. 😀

Отже, 30, 31 грудня і 1 січня – це вихідні дні.

31 грудня – це понеділок, але так як всі вже починають святкувати, то держава вирішила не мучити українців і дати змогу їм в цей день відпочити. А субота, то таке, до обіду і вже роботи як такої нема.

Що далі? 2 січня ми йдемо на роботу, голова у всіх буде боліти, але йти таки треба.

Хотілося би згадати про цей день. Якщо чесно, то можна було би вже 2 січня зробити вихідним. Не так часто ми відпочиваємо, щоб вже не дати один день більше відпочинку. Я собі уявляю обличчя людей, які приїдуть 1 січня із святкувань Нового року, а наступного дня прийдеться йти на роботу. Ой весело буде, ой весело, аж плакати хочеться.

Також читайте:   Як організувати зустріч однокласників

Окрім 2 січня робочими також будуть такі дні як:

3 січня, 4 січня. З 5-ого січня вже починаються святкування Різдва Христового. 5 – це субота, 6 вечеря – це неділя, а Різдво Христове випадає у понеділок. Тому, уряд вирішив зробити вихідним і 8 січня.

Тому, сумувати зараз не варто. Ще якихось кілька годин і будемо відпочивати. Потім три дня попрацюємо і знову вихідні. Але, після 8 січня вже такої халяви не буде. І свято Йордану, і Старий Новий рік будуть робочими. Тому, вже вибачайте.

Свято, коли будуть посівати випадає у понеділок. Зранку такий встаєш на роботу після вихідних, одягаєшся, а тут сівачі.

Якби там не було, скільки би вихідних не давали, але свято залишається святом. Новий рік та Різдво Христове наближається, тому всім бажаю веселого святкування, смачної куті та веселої колядки.

Ваш Воробус. 🙂

P.S. До речі, про те, які ще вихідні очікують на українців протягом року ви можете прочитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 29.12.2012 пише:

    Щось ти плутаєш, 7 – припадає на робочий, тому 7 вихідний. 8 робочий.

  2. Конус 01.01.2013 пише:

    Добре, коли зарплата залежить тільки від об”єму твоєї роботи. А коли вихідні, вирішуєш собі сам 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*