В Україну найближчим часом повернеться тепло - Блог про Львів

В Україну найближчим часом повернеться тепло

Скоро буде тепло

Зима у розпалі, а це і не дивно, місяць же грудень надворі, не за горами Новий рік та Різдво Христове і, відповідно, січень місяць. І щоб там не говорили про зміни клімату в нашій країні, але все це залишається лише на рівні розмов. Сніг, морози у нас є і це дуже добре.

От буквально зараз на моєму термометрі показує -6 градусів морозу і падає маленький сніжочок. Та, це порівняно ніщо з снігопадами, які були минулого тижня.

Вночі температура повітря опускається до -10 – -12 градусів нижче нуля. Нормально це чи погано? Все це залежить від людей. Одні більше полюбляють тепло, інші – навпаки.

А ще сніг дуже багато впливає на любителей такого спорту як лижі та сноуборд. Зокрема, у смт. Славське зараз є проблема наявності снігу. Новий не падає і відпочивальників, відповідно, мало. Штучного снігу, як в Буковелі не роблять, тому проблеми є.

Сьогодні зранку розмовляв із товаришем, то на його запитання якою ж буде погода я не міг нічого відповісти. Пообіцяв йому глянути в інтернет і згодом йому перетелефонувати.

Сайтів я переглянув багато і новини були шокуючими як для мене, так і для мого друга. Виявляється, з вівторка що прийде, в Україні прогнозують стрімке потепління, температура повітря підніметься аж, увага, до 8 градусів тепла вдень і до +2 вночі.

Також читайте:   Вулицями Львова пройшла Хресна хода (фото)

І це майже початок січня, Новий рік не за горами. Чесно вам скажу, був шокований такою новиною і пробував переглянути інші сайти, і вони також усі як один сповіщають, що із вівторка 25 грудня очікується значне потепління.

В понеділок, 24 грудня, вночі ще буде -12 градусів, а вдень – 0-+2, а з вівторка вже +8 вдень.

Що це означає? Сніг, що зараз лежить на землі почне танути. Якщо зараз важко було пересуватися по вулиці тому що дороги не розчищені, то зараз буде важко через потопи. Сніг почне танути і води буде дуже багато.

В районах так собі думаю буде значне підвищення рівня води у річках. За лижі, де штучного снігу нема можна буде забути.

Починаючи із 29 грудня мінусова температура таки буде і сподіваюся водив же не буде на дорогах, бо в іншому випадку буде ожеледиця і травми неминучі.

Коли повернеться зима? Зараз на це запитання ніхто не може відповісти, але точно можна сказати, що у ніч із 31 грудня на 1 січня прогнозується погода без опадів, температура повітря буде коливатися у районі від -2 вночі до +2 вдень. Так що, зими як такої не буде.

Чекаємо….

Насамкінець, пропоную час від часу спостерігати за погодою, а це можна зробити тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Така правда як кінець світу. 👿

  2. Vorobus 22.12.2012 пише:

    Президент, 👿 👿 👿

  3. Архіваріус 22.12.2012 пише:

    Воробусе, хоч один раз перечитай те, що збираєшся виставити на сторінку блогу. Можливо побачищ огріхи. 😀

  4. Адекват 24.12.2012 пише:

    Варобус балабол і трололо 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*