Верховна Рада: безпорадність до абсурду - Блог про Львів

Верховна Рада: безпорадність до абсурду

Верховна Рада України

Верховна Рада знову засідала. Недовго. Кілька годин. Домовились попрацювати 25 грудня. На католицьке Різдво.

Ніяких рішень знову не приймали. Таке враження, що в Україні немає проблем. Трохи посварилися якою мовою виступати з трибуни. Знову регіонали голосували один за одного картками.

Платникам податків щось не дуже подобається такий пофігізм депутатів. Адже робота в парламенті нічим не відрізняється від праці будь-якого бюджетника. Якщо б працівники ходили на роботу як депутати, то напевне й самих депутатів не було за що прогодувати.

Картина досить плачевна. Зрештою досягти ефекту законотворцям можна за умови, що в залі знайдеться 226 голосів, які б підтримували політику президента. А назбирати тяжко. Дисципліна бонзів-грошових мішків у партії регіонів ніяка. Олігархи кинули грошенят на виборчу кампанію і поклали на так звану «партійну дисципліну». Які там можуть бути засідання, коли є свої бізнесові інтереси. От і сидять тепер у лайні політичні фронтмени донецького клану.

Опозиціонери їх постійно чублять за відсутність на засіданнях. Тому до конструктивну дуже далеко. Політичні лідери регіоналів запропонували проводити голосування в Раді один раз на тиждень – у четвер. Вони мають надію, що зможуть вмовити «своїх» приходити у парламент хоч раз – у рибний день.

Також читайте:   Одна із роду Ярослава Мудрого. Історія Єлизавети Ярославни та її кохання з вікінгом Гарольдом Суворим...

В інші дні парламент працюватиме з тими, що зможуть завітати під купол законодавчого органу. О така в нас виявилася безпорадна більшість. І сумно, і нудно.

Реально нудить від понтів регіоналів. Таке політичне хамство переходить усі межі. Отримувати найвищу зарплату в державі за реальних чотири дні роботи в місяць. Бо іншого часу виявляється ніби то потрібно на законотворчість «за межами» та «роботи в округах».

То як в радянській армії відмазка комроти: «Я на тєріторії…».

Може тоді вчителька в школі буде приходити по четвергах до школи давати діткам домашнє завдання, а всі інші дні школярі будуть у своїх класах самостійно вчитися. Давайте лікарям дозволимо виходити на роботу раз на тиждень і зобов’яжемо народ хворіти за графіком… (Згідний тільки на те, щоб даішники виходили на дорогу раз на місяць: скажімо, кожного першого числа, тоді й «правопорушень» на дорогах поменшає).

Ой не все таки гаразд у тих регіоналів. І куди дивиться президент – гарант конституції?

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тарас 20.12.2012 пише:

    Новий спікер подає надію! З першого погляду розумна людина, побачимо чи зможе він навести лад у Раді.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*