Як позбутися проблеми із дзвінками ВКонтакті? - Блог про Львів

Як позбутися проблеми із дзвінками ВКонтакті?

Як дзвонити?

Рубрика «Запитай у Воробуса» продовжує функціонувати. Кожен охочий у будь-яку хвилину може задати своє запитання мені або іншим редакторам блогу.

А ми, у свою чергу, будемо намагатися максимально задовольнити ваші вимоги, якщо будемо знати відповідь на ваше запитання.

Чергове запитання у редакцію надійшло від людини із ніком Андрій, він, зокрема, запитує, цитую: «А як зробити щоб світився знак щоб дзвонити Вконтакті?».

Запитання цікаве і спробую дати на нього відповідь. Отже, наскільки мені відомо соціальна мережа ВКонтакті, якою опікується пан Павло Дуров вже давно ввела функцію «дзвінків» і ми про це вже писали давно.

Єдина проблема була у тому, що зразу не у всіх вона працювала. Час минув і вже по ідеї у всіх вона має бути.

Як правильно дзвонити і чому може не працювати ця функція?

Відповідей є багато.

1. Варто знати, що зараз багато людей заходить у цю соціальну мережу через мобільний телефон. Уважно дивіться коли дзвоните, якщо над людиною є значок мобі, то куди ви подзвоните? Хоча, якщо людина має планшет чи підключена до мережі саме через мобі і має комп’ютер, то варіант можливий.

Також читайте:   Україна проходить Францію - Воробус стрижеться налисо

2. Друга поширена проблема – це відсутність людини в мережі. Наскільки я знаю, коли людина виходить з онлайну, то 15 хвилин ще світиться що вона є в мережі. Не дзвонить, бо людини то нема онлайн.

3. Нема мікрофона і камери. Як ви будете дзвонити вашому другу якщо у нього нема веб-камери? ВКонтакті це розуміє і тому значок дзвінка не з’являється. Чомусь люди за це забувають і то часто.

4.На комп’ютері не встановлені всі програми, наприклад драйвера і найпоширеніше це програма – adobe flash player. Скачати його можна просто: заходите у пошукову систему, вводите ключову фразу, вибиває їхній офіційний сайт, скачуєте програму, встановлюєте, перезавантажуєте браузер і маєте свято.

5. Глюки в самій соціальній мережі. Чесно скажу, кілька разів робив подібні дзвінки, але щось мені ця функція не сподобалася. Зараз є багато кращих сервісів, таких як skype, google+ і так далі. Там суто можна спілкуватися і проблем не виникає.

Ось такі от мої домисли. Пробуйте, питайте і не забувайте за блог Воробуса. 🙂

Веселих свят. 🙂 З найкращими побажаннями, Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Tiger 14.02.2013 пише:

    Як позбутися проблеми із дзвінками ВКонтакті?

    Мої Налаштування -> Основне -> видалити свою сторінку 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*