Гороскоп на 2013 рік - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2013 рік

Змія-2013

З кожним днем завершується рік, яким опікувався дракон. Для когось він був чудовим, для когось не дуже. Але, як кажуть люди, не варто шкодувати за минулим, попереду майбутнє, а саме 2013 рік – рік змії.

Що принесе цей рік кожному із нас? Кохання, зради, гроші, втрати, пригоди. Про це і не тільки читайте у зодіакальному гороскопі на 2013 рік.

Овен (21.03 – 20.04)

Для цього знака зодіаку цей рік має стати визначальним як у професійній сфері, так у сфері любовних стосунків. На початку року Овни будуть мати труднощі, бо таки прийдеться змінити роботу, яка згодом принесе великий успіх. На початках все буде складатися не так як хочеться, але згодом життя налагодиться і ближче до кінця року ви будете своїм серед своїх.

Щодо кохання, то його самотні Овни нарешті зустрінуть і це буде любов всього життя. У сімейних пар – буде хороша погода.

Також астрологи попереджають Овнів про проблеми із здоров’ям.

Телець (21.04 – 20.05)

Народжених під цим знаком людей очікують фінансові труднощі, особливо це буде відчуватися у першій половині року. Але, незважаючи на це, Тельців очікує кар’єрний ріст, будуть налагодженні старі зв’язки між людьми, плюс з’явиться можливість поїхати закордон.

У любовних справах ключовим стане літо. Саме тоді Тельці зрозуміють чи вони зараз мають справжнє кохання чи це всього лише була симпатія. Тому, астрологи попереджають, що можливі розлучення.

Близнюки (21.05 – 21.06)

Цей рік стане для вас дуже успішним у фінансовому плані. Чи то зміна роботи, чи то підвищення по службі дозволять вам значно більше заробляти, і тому, відповідно, ви зможете багато в чому собі не відмовляти, подорожувати і згодом купити нове житло або авто.

В любовних справах як і у здоров’ї все буде чудово, плюс ви отримаєте велику підтримку від друзів та близьких людей. Так що, вам залишається лише жити і творити.

Рак (22.06 – 22.07)

Цей знак зодіаку буде мати проблеми як фізичному становищі, так і в духовному. Зокрема, у першій половині року будуть проблеми із здоров’ям, тому гроші треба берегти і не жити як захочеш. Так, їжа, одяг, мають бути, але від поїздки на дорогі курорти треба буде відмовитися.

Щодо кохання, то з ним буде все нормально і навіть скажу більше, в сімейних народиться ще одна дитина. 🙂

Лев (23.07 – 23.08)

Так вже склалося, що останніми роками Львам не щастить. Цього року ситуація більш-менш налагодилася, але наступний рік знову ж таки обіцяє бути невдалим. А стосується це перш за все здоров’я, воно може похитнутися. Тому, народженим під цим знаком зодіака треба більше займатися спортом, ходити на ранкові прогулянки і навіть закалятися.

Робота буде стабільна, змін не передбачається.

Щодо кохання, то завдяки стабільності пари нарешті зможуть разом відпочити на чудовому курорті.

Діва (24.08 – 22.09)

Проблем у цього знаку взагалі не буде. У рік змії очікуються як фінансові, так і особисті блага. Навіть більше, хто був на низьких посадах – переведуть на керівні. Проблем із здоров’ям не буде завдяки активному спортивному та сексуальному життю.

Тема кохання для Діви буде актуальна як ніколи. Нові знайомства, нове кохання, а пари, які вже давно разом можуть стати на рушничок щастя. Єдиний мінус – це проблема із відпочинком. Через надмірну зайнятість, Діва не буде мати коли відпочивати хіба що максимально використовувати вихідні дні.

Також читайте:   Patron шукає кохану дівчину

Терези (23.09 – 23.10)

Щоб не було проблем із здоров’ям треба хоч колись вставати із-за комп’ютера і виходити гуляти. В іншому випадку можуть виникнути проблеми. Спорт, пробіжки, прогулянки вечорами, масаж – саме ці складові допоможуть уникнути проблем.

Щодо інших сфер життя, то, як завжди, Терези будуть сумніватися що їм робити, відповідно і рік на половину буде успішним, а на половину ні.

І ще, цьому знаку зодіаку треба негайно кидати шкідливі звички такі як алкоголь, бо він може вас погубити.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

На відміну від минулого який Скорпіон провів на класі, цей рік буде гіршим. Свою профпридатність треба буде доводити кожного щоб не позбутися роботи. Тому, весь рік буде в роботі якщо треба гроші.

На Скорпіона очікує дуже романтичний рік. На початку року він закохається і крім своєї половинки Скорпіон більше нікого не буде бачити. Чи вийде з цього щось згодом дасться чутися, але зараз важко щось сказати.

Також астрологи радять не дуже сильно святкувати на початку року щоб не похитнути своє здоров’я через шкідливі звички.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Успіх, успіх і лише успіх. Розпочну із місця в кар’єр. Люди народжені під цим знаком зодіаку очікують на поповнення у сім’ї. Є дуже велика ймовірність того, що народиться двійня. Отак от.

З роботою і здоров’ям проблем не буде, а влітку очікує неймовірний сюрприз. Який? Можливо зміни у вашому житті. Також астрологи радять приділяти увагу вашим рідним та близьким, коли вони потребуватимуть допомоги.

Козеріг (22.12 – 20.01)

На цей знак зодіаку очікує переїзд на нове місце проживання, тому прийдеться змінити житло, роботу і, відповідно, коло людей, які вас оточують. Можливо навіть це буде переїзд закордон.

Як складеться ситуація далі – це вже залежить від самого Козерога, але, як кажуть зірки має бут все добре. Єдине, треба берегти здоров’я, а проблеми очікуються.

В кінці року очікується любовний роман, але йому не варто сильно приділяти увагу, а краще глянути хто біля вас, на кого ви колись мало звертали увагу. Можливо це саме ваша доля, а ви просто не піддаєтеся на симпатію цих людей.

Все у ваших руках – девіз Козерога у 2013 році.

Водолій (21.01 – 19.02)

Для кого буде проблематичним рік, так це для Водоліїв. Очікують фінансові труднощі і важливо цьому знаку втриматися на плаву, а у цьому допомогти може підтримка коханої людини та рідних. Здоров’я також буде не в ідеальному стані. Цей рік просто треба буде перебути з високо піднятою головою.

Нерви треба лікувати і не зганяти злість на інших.

Але, незважаючи на труднощі у Водолія буде сім’я, яка як ніхто допоможе у важкі години.

Риби (20.02 – 20.03)

Одна голова добре, а дві значно краще. Саме такий девіз у Риб цього року. Що це означає? Настав час не бути сором’язливими і нарешті завести сім’ю. Саме кохана людина і ви зможете досягти успіхів у рік Змії.

Щоб не було проблем із здоров’ям, Рибам треба більше подорожувати, міняти клімати і все буде добре.

Робота? Проблем не очікується, єдине може бути те, що вас можуть перевести на другу посаду.

Яким би не був для вас гороскоп, пам’ятайте, що ми творці своєї долі.

Фото: vsemisto.info.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 24.12.2012 пише:

    загалом якийсь не позитивний гороскоп :rolleyes:

  2. Пан П 24.12.2012 пише:

    Воробусе а ти сам навчився читати зорі? 😡

  3. vrubli 24.12.2012 пише:

    Пан П, 💡 я теж саме це хотіла запитатись 🙂

  4. Архіваріус 25.12.2012 пише:

    Пан П, Навіщо йому рахувати зорі. Він рахує тільки тих, хто горобцям дулі роздає. 😀

  5. UP 10.01.2013 пише:

    Завжди дивували християни, які читають гороскопи :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*