10 секунд від ганьби: Студентська ліга. Курсанти 7:7 Winners - Блог про Львів

10 секунд від ганьби: Студентська ліга. Курсанти 7:7 Winners

Курсанти грають внічию

Сьогодні команда, за яку грає Воробус стартувала на черговому турнірі з футзалу, а саме на студентській лізі.

Першим нашим суперником була команда «Winners», яка складена переважно із іноземців.

При всій повазі до цієї команди скажу, що обігрувати їх ми мали із закритими очима, а натомість за 10 секунд до завершення гри ми уникнули ганьби. Пощастило…

Перше про що розповім так це про перебіг подій у цій грі.

Так от, до середини першого тайму ми горіли із рахунком 0-5, бачили ви б моє лице. Це треба було бачити, а воно було бліде. Голи нам забивали суперники на будь-який смак і переважно це відбувалося після виходів сам-на-сам.

По ходу другого тайму ми вже «горіли» 1-6, і чесно вам скажу, я вже навіть не вірив у наше повернення. Але, все-таки, як бачимо дух переможця у команди «Курсанти» є і ми таки змогли врятувати поєдинок.

Якби ми так грали у першій половині гри як у другій, то шансів у суперника би не було. Команда «Курсанти» завелася і ви собі можете уявити, ми таки змогли звести гру до нічиєї 7-7.

Останній гол наша команда забила за 10 секунд до кінця гри. І як не згадати гол Воробуса. Ваш автор за рахунку 5-7 на користь команди «Winners» підключився п’ятим польовим гравцем і в одній із атак мені вдалося вдало пробити.

Також читайте:   Футзал. Збірна України виходить на чемпіонат Європи-2016

Пощастило нам, і це кажуть всі, хто бачив нашу гру.

Тепер до організаційних моментів. Так от, не люблю я виносити «сміття із хати», але все ж скажу пару слів. Таке відношення людей до гри яке було сьогодні це в жодні рамки не вкладається. Якщо хтось думає, що обіграти будь-яку команду можна із закритими очима, то дуже помиляється.

Перед грою прийшла інформація про те, що по різним причинам участі у першому турі не зможуть прийняти 6 гравців основного складу. Я скільки граю у футбол такого ще не бачив. Але, грати прийшлося.

10 гравців переможного складу команди, а грає лише четверо. Так, заявка команди велика, але чого можна вимагати від гравців, які сьогодні вперше грали з нами?

Так, не сперечаюся, грати все рівно треба, але для чого ж тоді взагалі заявлятися якщо ігнорувати матчі? Може краще не виходити?

Сьогодні пощастило, але що ж буде у наступних турах, де нашими суперниками будуть більш сильніші команди?

У команді відбулася по завершенні гри серйозна розмова і наступного тижня ми побачимо що це дало. Якщо буде подібне, то будемо прощатися із командою «Курсанти».

Ось так от завершився сьогоднішній день для вашого автора. І вроді ми не програли, але роздуми щодо гри є і то великі.

P.S. Користуючись нагодою, хочу висловити подяку організаторам турніру за їхню оперативність.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Остап 27.01.2013 пише:

    Так вам круто повезло,щоби не опозоритися!!! 😀

  2. Архіваріус 27.01.2013 пише:

    Який воротар – така і команда. Якесь збіговисько… :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*