Біатлон. Олена Підгрушна здобуває срібло у гонці переслідування - Блог про Львів

Біатлон. Олена Підгрушна здобуває срібло у гонці переслідування

Олена Підгрушна

Приємно коли українські спортсмени займають призові місця або ж перемагають у тому чи іншому спорті.

Як відомо, 19 січня християни святкували свято, яке в народі називають – Водохреща або ж Йордан. Традиційні святкування, освячення води – все це було. Але, як не згадати за друге місце нашої спортсменки у гонці переслідування з біатлону.

Приходить ваш автор з церкви, вмикає телебачення, а там якраз проходила біатлонна гонка. Воробус вирішив приділити свій час цьому змаганню і не помилився.

Ця гонка називалася «переслідування» і спортсмени стартували з тими порядковими номерами що вони зайняли днем раніше у спринтерській гонці.

Так от, наша спортсменка Олена Підгрушна у спринті зайняла четверте місце, тому і стартувала спортсменка із Тернопільщини саме четвертою.

Що одразу ж впало в очі так це те, що Олена добре стріляла. А у біатлоні це запорука успіху. Єдине що мінус так це біг. Якось так вже склалося здавна, що наші спортсмени дуже слабо бігають і це згодом вплине на підсумковий результат.

Після трьох стрільб українка йшла на 1-ому місці, а потім настала четверта стрільба. Підгрушна хибить один раз і втрачає лідерство. І все це за рахунок дуже малої швидкості.

Також читайте:   Не суть, чи ти за Володю чи за Петра

До слова, та ж Тура Бергер схибила двічі, стартувала пізніше чим Олена, а вона за рахунок швидкості взяла і виграла гонку. На фініші норвежка виграла у Підгрушної 18.9 секунд.

Багато це чи мало? Та звісно що багато.

Десь після четвертої стрільби я і взагалі переживав щоб українська спортсменка потрапила у трійку. Опоненти були гідні і після стрільби відставання було не значне.

Але, до честі Підгрушної вона зуміла зібратися у найвідповідальніший момент та здобути срібну медаль.

Третю, Кайсу Макарайнен, вона випередила на сім секунд. І тут цікавий факт є теж. Кайса загалом промахнулася на стрільбі чотири рази. Але, за рахунок швидкості все надолужила.

Щодо інших наших спортсменок, то вони виступили наступним чином:

Валя Семеренко – зайняла 30 місце.
Яна Бондар – 32.
Наталя Бурдига – 51-е місце.

Також вчора відбулися естафетні гонки як у жінок, так і у чоловіків. На жаль, тут ми залишилися без медалей і виступили дуже слабо.

Жіноча команда посіла підсумкове 5-те місце, чоловіча – восьме.

Попереду нові гонки і вже незабаром на нас очікує головне змагання зими – чемпіонат світу, де будемо сподіватися також будуть медалі в українських спортсменів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 21.01.2013 пише:

    Ууу, Бергер – це МОНСТР, чоловік в юбці!

  2. Архіваріус 22.01.2013 пише:

    Не монстр, а бігова коняка! 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*