Чи варто організовувати культурну подію? - Блог про Львів

Чи варто організовувати культурну подію?

Компанія

Багато людей любить нічого не робити, а лише відпочивати. А це і не дивно, бо робота та трудові будні часто набридають. Тому, треба інколи і розслабитися.

Диван, дискотека, п’янки, прогулянки з друзями, хто як відпочиває. Але, якби там не було, все це треба організувати. А ось із цим вже починаються проблеми.

Чесно вам скажу, Воробус любить ініціативних людей, тому у сьогоднішній статті розповім як правильно організувати людей і щоб було вам весело і оточуючим.

1. Перше що треба зробити – це не лінуватися, а встати, поставити перед собою ціль куди будете йти всі разом і почати збирати народ.

2. Треба визначатися чи це буде велика гулянка чи все мінімально. Якщо другий варіант, то нема і чого думати, збираєте найближчих друзів і вперед. Якщо ж перший варіант, то читай пункт №3.

3. Визначаємо оптимальну кількість людей, наприклад це поїздка автобусом у Карпати (30 чоловік).

4. Починаємо збирати народ, перше це друзі, потім вже друзів друзів, а коли вже нема і тут варіантів – соціальні мережі. А чому б і ні? Вони вже давно стали засобом зв’язку.

5. Замовляємо автобус і хату, де можна переночувати. Це не так то просто, бо прийдеться у всіх збирати гроші, за все давати завдатки і так далі. Не виключено, що хтось із людей може в будь-яку хвилину відмовитися. Люд є різний, тому це щоб не було для вас подивом.

Також читайте:   "1 %"

6. Харчування. Якщо це гори, то треба брати шашлик і своїх продукти. Тут би я порадив вам мати помічника або ж багатьох. Все самому зробити не вдасться, тому думайте хто б допоміг.

7. Люди. Вони теж бувають різні. Скільки їздив у подорожі, то траплялися і зануди, і неадеквати, тому до цього треба бути готовим.

8. Атмосфера. Що не кажіть, а коли більше народу, то стає цікавіше. Ну от подумайте, взяли ви двох людей та пішли на природу. І що? Нічого цікавого не буде, а там серед 30-ти людей знайдеться хтось веселий, хтось погонить собі і так далі.

9. Подяки від людей не варто очікувати, це така буденна справа.

Тепер подивимося на іншу сторону медалі, а саме негативну від цих от всіх організацій. Так от, для чого вам це все потрібно, з нею стільки мороки, що не варто цим парити собі голову. Якщо хтось інший щось організовує, то можете підписатися.

Краще зібрати свою компанію та піти спокійно погуляти, а не попадати в гроші, бо хтось не прийшов чи відмовився їхати.

А як ви відноситеся до організаторських здібностей?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 29.01.2013 пише:

    треба було назвати так “ЧИ ВАРТО ОРГАНІЗОВУВАТИ КУЛЬТУРНУ ПОДІЮ якщо всерівно згодом вона стане не культурною” 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*