Футбол. Товариський матч. Шахтар 3:1 Зеніт (відео) - Блог про Львів

Футбол. Товариський матч. Шахтар 3:1 Зеніт (відео)

Мхітарян - герой зустрічі

Багато говориться про те, що вже найближчим часом команди СНД зроблять свій чемпіонат, де будуть грати найсильніші клуби України, Росії та не тільки. Таким чином має підвищитися інтерес телебачення та вболівальників до місцевих чемпіонатів.

Хоча, як на мене, ідея ця утопічна, адже Ліга чемпіонів є Ліга чемпіонів і ніщо не зможе її замінити. А те, що говорять що нібито було би цікаво глянути поєдинок між Динамо та тим же Спартаком, Шахтарем та Зенітом – все це нісенітниці.

Хочете «живий» приклад? Сьогоднішня гра між Зенітом та Шахтарем на тренувальному турнірі в ОАЕ. Багато говорилося, що це битва чемпіонів, реклами наробили такої ну ледве не матч Чемпіонату Європи.

Глянув ваш автор цей поєдинок і чесно скажу, особливого задоволення від гри не отримав.

Чому?

1. Грали команди на фоні зборів і великих навантажень.
2. Не були задіяні всі гравці (Данні – Зеніт) та і ті що були задіяні повністю весь матч не зіграли.
3. Результат у команд не був на першому плані.

А ось тепер подумайте, буде нехай чемпіонат чи кубок СНД. Один рік команди приїдуть основою, другий, а на третій це буде щось на зразок Кубка Співдружності.

Також читайте:   Футбол. Україна 2:1 Молдова (відео)

Повертаючись до сьогоднішнього матчу скажу, що українська команда повністю переграла свого суперника.

Відкрили рахунок донеччани вже на 21 хвилині. Віліан прострілив, а чи то Мхітарян чи то захисник Зеніта Губочан зрізав шкіряного у свої ворота.

Попереду Шахтар був лише 12-ть хвилин. 33 хвилина – Зеніт заробляє штрафний, суддя не дає поставити стінку «гірникам» і Зирянов вколочує м’яча у ворота.

1-1 і гра розпочинається спочатку.

Але, знову ж таки усюди був всюдисущий Генрік Мхітарян. Після пасу Срни на 39 хвилині вірменський легіонер вдало переграє кіпера гостей.

2-1, саме з таким рахунком завершився перший тайм поєдинку «чемпіонів».

А ось друга половина зустрічі зовсім розчарувала. Тренери обидвох команд зробили багато замін, таким чином, давши всім пограти і інтрига матчу вмерла.

За другу 45-ти хвилинку Шахтар подав, якщо я не помиляюся, 2 кутові, а російська команда, увага, жодного. Смішно? Та навіть дуже.

Що робив на полі «мільйонний» Халк? Помітно було, що Зеніту не вистачає Дані, який сидів на трибунах.

Щодо результату, то українська команда знову забила на 79 хвилині. Комбінація Тайсон – Срна – Едуардо завершилася влучним ударом останнього.

3-1 – Шахтар перемагає, виходить поки що Україна сильніша від Росії.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*