Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:0 Кардинал-Рівне (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:0 Кардинал-Рівне (відео)

Енергія перемагає Кардинал

У 15-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із міста Рівне – команду Кардинал-Рівне.

Гра, на радість львівським вболівальникам, завершилася перемогою саме «енергетиків» із рахунком 1-0.

Чесно вам скажу, матчі між цими суперниками у мене особливого інтересу не викликають. Чому? Бо команда із Рівного постійно погано грає у Львові. Але, незважаючи на це, на гру ваш автор пішов, бо мав сьогодні вихідний.

Великого ажіотажу серед вболівальників гра не викликала та і була вона якась дуже млява. Мій товариш казав що у нього складається таке враження, що футболісти обидвох команд тиждень пили і лише нині вийшли на гру. Ну, чесно, дуже мало моментів, емоцій нуль.

Забила Енергія на 15 хвилині і то гол вийшов із розряду курйозних. Коваль пробив і м’яч залетів поміж ніг кіперу гостей. Не скажу що ті ж гості чи господарі поля не могли забити голів. Могли, але все це робилося якось дуже мляво.

Друга половина зустріч особливих змін не принесла, лише помітно було що гравці команд ожили. Кардинал пробував врятувати гру, а ось Енергія грала по результату.

Напрошувався п’ятий польовий гравець у них, згодом Танський ним і вийшов, але всі спроби зрівняти рахунок звели нанівець захист і кіпер Енергії – Кардаш, якого, до речі, визнали кращим гравцем матчу у складі нашої команди.

Також читайте:   Вольова перемога жіночої збірної України у першому товариському матчі зі Словаччиною

Чи мала львівська команда моменти у другому таймі? Та хлопці старалися, били по воротах, але не було такого запалу як у матчі з тим же Ураганом чи Єнакієвцем.

Моя думка така, що вже треба матчі плей-офф. Там права на помилку вже не буде, тому команди будуть грати біль сильніше. А так, в четвірку ми входимо, тому виграєм, то виграєм, програємо – нічого страшного.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу львівської команди із рахунком 1-0, що дозволило нашій команді вийти на перше місце в турнірній таблиці. Щоправда, другий – Локомотив має зіграну на одну гру менше.

Наступний, 16-й тур чемпіонату відбудеться вже зовсім швидко, а саме 3 лютого. У цей день на львівську Енергію очікує важкий виїзд у Луганськ до місцевої команди ЛТК, яка інколи дивує своєю грою і результатами.

От, для прикладу, у минулому турі вони несподівано зіграли на виїзді 3-3 із Локомотивом.

Будемо сподіватися на позитивний результат у цьому поєдинку для Енергії.

А ось 8 лютого можемо піти повболівати вже особисто на гру із харківським Локомотивом.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*