Команди “Курсанти” в очікуванні старту на студентській лізі з футзалу - Блог про Львів

Команди “Курсанти” в очікуванні старту на студентській лізі з футзалу

В очікуванні нових перемог

Робочий тиждень тримає, а з ним і трудові будні. А вже не за горами вихідні, на яких багато хто із людей зможе відпочити. Але, це не стосується вашого автора.

Воробус, як завжди спробує розповісти вам щось цікавеньке, зокрема про старт студентської ліги з футзалу, яка стартує вже цієї суботи.

Як ведеться підготовка команди Воробуса до цього турніру, чи прийме у ньому участь автор блогу та багато іншого читайте далі.

Студентська ліга – це змагання в яких приймають участь студенти з різних вищих навчальних закладів. Наша команда – «Курсанти» теж складена із студентів і ми вкотре хочемо набратися за допомогою цих змагань досвіду щоб згодом заявитися на більш серйозніші змагання.

Цьогоріч студентська ліга буде проводитися вперше і у ній візьмуть участь 7 команд, а саме:

1. Палтафон
2. ЛДУВС Team
3. Semper fidelis
4. Лемберг
5. Quatra
6. Winners
7. Курсанти.

Перше організаторами планувалося вісім команд, але в останній момент із змагань знялася команда «Юристи», тому не кожного тижня всі будуть грати однакову кількість матчів. Хоча, можливо по ходу турніру ще хтось дозаявиться.

Дебютний поєдинок команда за яку грає Воробус зіграє 26 січня о 18 годині 45 хвилин проти команди Winners. Місце зустрічі – зал львівської комерційної академії. Тому, якщо маєте бажання можете прийти та підтримати нашу команду.

Також читайте:   Футзал. Друга ліга аматорів Львова. "Нові Імена" - "Патріоти". Анонс

Не сперечаюся, дебютний поєдинок завжди є важким, плюс поки що у нас є великі кадрові втрати, які не знаю чи вдасться достойно замінити. Все розповідати не буду, бо «сміття з дому не виносять, тому поживемо, побачимо як буде все насправді.

Щодо Воробуса, то після стрімкого спаду схоже форма до мене потрохи повертається.

Кожного дня я стараюся не пропускати бігові заняття, роботу з м’ячем і сподіваюся до суботи буду готовий на всі 100 відсотків. Єдине що турбує – це знову ж таки травми. Я вже навіть не пригадую поєдинку (це тягнеться ще з середини минулого року), коли у мене нічого би не боліло.

На цей раз це вибиті пальці і відбивати удари по воротах мені дуже складно. Хоча, знову ж таки, до суботи все має бути у нормі.

З нетерпінням чекаємо початку змагань і сподіваюся що травми оминуть наших гравців.

Щодо завдань на турнір, то завдання мінімум у нас взяти третє місце, а максимум самі розумієте – звання чемпіона студентської ліги.

Як завжди, після кожного поєдинку очікуйте на блозі Воробуса ексклюзивні статті про наші матчі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*