Надзвичайна ситуація у місті. Транспорт паралізований? - Блог про Львів

Надзвичайна ситуація у місті. Транспорт паралізований?

Їде маршрутка...

Десь так і думав, що у зв’язку із потеплінням і дощем виникнуть проблеми із транспортом нашого міста. Потепління – це добре, але коли падає дощ і на вулиці нульова температура, то починаються серйозні проблеми з транспортом і не тільки.

Вчора на собі ці проблеми відчув ваш автор.

Справа у тому, що протягом дня мені двічі чи навіть тричі довелося їхати нашим транспортом. Звісно, пішки ходити набагато краще, але по такій ожеледиці і коли краплі дощу моментально замерзають на тобі – пішки сильно не походиш. Прийшлося їхати транспортом.

Так от, перше що мене розізлило, так це маршрутка в якій я їхав в обід. Робота не буде стояти і треба було виїхати. Сідаю на вулиці Городоцькій на маршрутку, людей багато, всі десь поспішають, зайшов у салон, водій раз і зачинив двері залишивши моєї пів руки на вулиці. Ну, просто супер.

Кажу йому відчини, бо зараз трамвай їхати буде і відірве пів руки мені, а він якби і не чув. Повторяю ще раз і аж на другий раз дійшло. Відчинив ще раз двері, зачиняє і ногу причепив. Куди він поспішає? І ще, найцікавіше, на мене обурюється.

Йду від гріха подалі у салон, людей набилося, вже якась жіночка кричить щоб до неї ніхто не притулявся. З горем по полам їдемо. Коли настала черга мені виходити, підійшов до задніх дверей, прошу великого чоловіка випустити мене, на що чую відповідь, цитую: «Вилазь через верх, я не маю як тебе випустити». Дурдом-веселка.

Також читайте:   Свято сиру й вина 2019. Фотозвіт

Ввечері вже вирішив скористатися таким видом транспорту як трамвай. Там хоч можна деколи спокійно стати.

Приходжу на кінцеву третього трамваю, людей багато, а трамваїв нема. Де подівалися? А все вина ожеледиці, яка зараз є у Львові.

Приїздить трамвай, всі пакуються як у коробку і з кожною зупинкою людей стає все більше і більше. Їдемо… І тут приблизно на вулиці Горбачевського авто заносить і воно ледве не врізається у трамвай. Звісно, що водій електротранспорту загальмувала, але люди впали хто на кого.

І знову чути жалоби чому ви на мене впали, як вам не соромно. Коли ж це все нарешті завершиться? Нарешті доїхав я до вулиці Наукової, а там, як бачив, назад теж багато людей в центр чекає. Ото їм весело буде.

Якщо чесно ожеледиця дуже заважала вчора, в такі дні краще обмежувати своє пересування містом, бо можуть виникнути проблеми або з добиранням, або ж із здоров’ям.

Назад їхав вже краще якби не чоловік, який зайшов на одній із зупинок і питав всіх чи їх коли-небудь викидали із трамвая. І де тільки ті дурачки беруться?

Сьогодні зранку дощу вже нема, але лід таки залишився який притрусив сніг. Тому, будьте дуже обережні на вулицях. А транспорт, та він завжди був таким «диким» у нас.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*