Нічні дзвінки по телефону - Блог про Львів

Нічні дзвінки по телефону

Нічні дзвінки

Мобільний телефон. На перший погляд зараз не така вже і дорога розкіш. Хто його лише не має і навіть більше, багато людей їх мають вже по два чи по три. А згадайте 90-ті, тоді людей що мали мобілочки називали «мажорами» і казали що вони із заможної родини.

До чого я веду? У сьогоднішній статті хочу розповісти вам, читачі блогу, про досить цікаві речі, які можна зробити за допомогою мобільного телефону і як він може швидко набриднути.

Пам’ятаю свого часу щось Воробусу не хотілося спати і він з колегою вирішили перевірити як люди реагують на раптові дзвінки. Час ми вибрали цікавий – після 2 ночі.

Що ми хотіли дізнатися? Все просто, чи люди піднімають вночі трубочку чи просто не чують як дзвонить телефон.

Так от, ще не розповідаючи історії можу сказати, що вночі телефон або треба вимикати або ж просто піднімати трубочку зі знайомих номерів. Таким чином ви збережете свої нерви.

Щодо нашої історії. Взяли ми телефон, вставили туди карточку із незнайомим номером для людей і давай всім дзвонити. Знаю, ідея не із суперових, але тоді ми над цим не задумувалися.

Ви собі просто не можете уявити як люди туплять вночі. Дзвонимо всім і кажемо просте запитання, цитую: «Доброї ночі, це нічна вікторина, ви можете виграти приз, а скажіть хто відкрив Америку?».

Також читайте:   Війна в Україні. Підсумки 26 березня

Більшість людей просто посилала нас далеко і кидала трубочку, але були деякі які почали сперечатися. Так от, один пан взагалі взяв і почав казати що Америку відкрив Колумб. На що мій знайомий сказав то чого ж тоді Америку не називають Колумбією. Сперечалися вони довго і нудно, аж поки друг не сказав, що відповідь не правильна і ви програли.

Бували люди, що казали Амеріго Веспуччі і це була правильна відповідь. Приз ми обіцяли, але ясно що це просто був жарт.

Пам’ятаю також що на запитання хто відкрив Америку мені сказали, що Воробус відкрив Америку. 😀 Я одразу ж затихав розуміючи, що мене спалили. 😀

Наступного дня просинаюся, дзвонить мені телефон і тут задають запитання, цитую: «Воробус, а де мій приз, твій друг мені обіцяв». Упссссс… 😀

Бували і такі люди, що згодом ображалися довго, та то і ясно, бо дзвонити в ночі не гарно і не культурно.

Яка мораль цієї статті? Мобільний телефон – це така штука, що вам подзвонити можуть коли хочуть і в якій-небудь годині. Тому, ви його або вимикайте або ж ставте на беззвучний режим, бо мало що, потім не виспитеся.

Щодо того чи потрібно робити подібне скажу – не потрібно. Можна нажити багато ворогів і це при тому що ми хотіли пожартувати.

Фото: vidomosti-ua.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Пан П 17.01.2013 пише:

    “Бували люди, що казали Амеріго Веспуччі і це була правильна відповідь.”

    Воробус це якраз не правильна відповіль, перший Америку не відкривав ані Колумб, ані Амеріго Веспуччі, це зробив вікінг Лейф Еріксон ще з 5 століть до Колумба. Вчи історію (або читай історичний сайт “Мандрівки часом”) 🙂

  2. VIK 17.01.2013 пише:

    >Ви собі просто не можете уявити як люди туплять вночі.
    Воробус, я би подивився, як би ти тупив вночі, як би тебе розбудили дзвінком в 2-й ночі 😀 😀 😀 😀 😀

  3. Max 17.01.2013 пише:

    В мене від нічних дуріків і алкашиків з непереберним бажанням поговорити є дуже класна штука – тел автоматично переходить у беззвучний і безвібраційний режим у 00:00 і знов заводиться у 8:00

  4. Vorobus 17.01.2013 пише:

    Max пише:

    В мене від нічних дуріків і алкашиків з непереберним бажанням поговорити є дуже класна штука – тел автоматично переходить у беззвучний і безвібраційний режим у 00:00 і знов заводиться у 8:00

    аналогічно, бували дзвонили різні чудіки. Альону поклич, Марину і Петра :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  5. VIK 17.01.2013 пише:

    Vorobus, а краще не давати свій номер “левим” тіпам, і тоді можна не паритися з відключенням телефону чи іншим прибамбасам 😛 😛 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*