Обнімаймося, бо ми того варті? - Блог про Львів

Обнімаймося, бо ми того варті?

День обіймів

Приходжу сьогодні зранку на роботу, вмикаю «скайпер» і моя знайома одразу ж мені кидає смайл, який обнімає. Я щось спершу не збагнув до чого це вона зробила, бо знайома заміжня, але згодом вона кидає ссилку, де пише що сьогодні – міжнародний день обіймів.

Цікаво, цікаво, Обійматися всі полюбляють, а якщо ще із чудовими панянками – це вдвічі приємніше.

Що це за таке свято день обіймів, коли його вперше почали святкувати та які традиції у цей день читайте далі.

Якщо звернутися до історії свята, то вперше його почали святкувати ще в далекому 1986 році у США. Та, коли почали шукати а хто ж заснув свято, то конкретного імені ніхто знайти не може. Єдине що знають, що це був хтось із студентів.

Студентські роки – золоті роки людини, тому під час них із людьми відбуваються дуже цікаві речі.

Повертаючись до теми обіймів варто додати те, що спершу його почали святкувати в Америці, але згодом традиція поширилася на всі країни. І, як бачимо, Україна не стала винятком.

Традиції в цей день? Саме сьогодні ви можете сміливо підійти на вулиці до будь-якої людини та її обійняти. Коли вам будуть говорити претензії, кавалери захочуть бити за свою дівчину, то ви сміливо можете все зігнати на день обіймів. Ну, а що? Свято ж, все-таки.

Також читайте:   Що означає слово "Vorobus"?

Колись пам’ятаю десь читав на форумах, що у цей день треба обійняти стільки людей, скільки вам років. От мені, для прикладу, 25 років, то треба обійняти 25-ть людей.

Що це дасть? За повір’ям саме дана кількість обіймань принесе вам у році що наступив дуже велике кохання. Не знаю чи цьому треба вірити, але все ж спробувати можна. Єдине що, бути обережним треба щоб хтось по голові не дав. Не всі ж розуміють жарти та традиції.

І ще, якщо ви не вірите у подібні повір’я, то скажу, що обійми також добре впливають на здоров’я людей. Зокрема, під час обіймів у у вас стає спокійнішою центральна нервова система. Люди на деякий момент часу розслабляють і забувають за різні болячки і так далі.

Також обійми зміцнюють імунітет. Єдиний мінус в них так це те, що якщо людина хворіє зараз грипом чи яким-небудь іншим ГРВІ, то можна заразитися від неї.

Якби там не було. Сьогодні день обіймів. Тому, сьогоднішню статтю завершу не традиційними словами «Так завжди не буде – буде ще гірше», а просто «Обнімаймося, бо ми того варті».

Всім гарного дня і початку робочого тижня!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*