Плата за проїзд у маршрутних таксі буде три гривні? - Блог про Львів

Плата за проїзд у маршрутних таксі буде три гривні?

Їде маршрутка...

Як тільки люди виходять з понеділка на роботу одразу ж починаються якісь нові приколи. От буквально ще не прийшли ми до тями після шалених вихідних, як одразу ж з’явилася чергова тема для дискусій.

Їду сьогодні на роботу, взяв із собою навушники, увімкнув радіо і чую новину, вже з 1 березня плата за проїзд у маршрутних таксі підвищиться до 3-ох гривень.

Просто «дуже добра» новина. Як і передбачалося, коли свята завершаться перевізники одразу ж активізуються щоб знову ж таки нагріти собі кілька лишніх гривень.

З якого дива треба підвищувати плату за проїзд? Заробітня платня і так не велика, а тут прийдеться вже за двадцять днів платити не 80 гривень, а цілих 120. А уявіть собі хто добирається двома маршрутками на роботу, що тоді? Буде не 8 гривень кожного дня, а 12-ть.

Та і про що ми говоримо, які там робочі дні, а що у вихідні ви нікуди не їздите? До тієї дівчини треба поїхати, до родичів і так далі.

Читаю думку перевізників і чую лише, що їм щоб все було оптимально плату за проїзд треба підняти з 2-ох до восьми гривень. А може ще до 20-ти підняти?

Багато перевізників кажуть, що із підняттям плати за проїзд підвищаться умови проїзду. Ви в це вірите? Ні, і ще раз ні. Був проїзд 1 гривня 50 копійок, підвищили до двох і що? Так як було погано їздити, так і залишилося.

Також читайте:   Дідова шкільна наука

Так, не сперечаюся, великі автобуси – сила, комфортно їхати, але ж їх нема у такій кількості як треба, та і якщо закупити повністю такі автобуси, то місто потоне у корках.

До 15 лютого комітет ЛМР має затвердити новий тариф на перевезення, але мерія з цим рішенням не поспішає, а каже що дві гривні і так нормально. І правильно каже, не люблю коли починають плакати за системи навігації, ремонт машин і так далі.

Ви би з інтервалом руху навели лад, а то нещодавно чекав на 45 маршрутку, приїхала, а водій каже я вже не поїду, для мене робочий день завершився. Ну просто цирк, взяв зачинив двері і пішов собі десь.

Як не поїдеш? А розклад? Так питала його ще одна пасажирка. На це він нічого не відповів. А тут їм плату за проїзд підвищуй.

Я не знаю чи це ще довго буде продовжуватися, давно треба було ввести електронний квиток і не парити собі голову із платою за проїзд. А то звідки ми можемо знати скільки водій заробить в ту чи іншу годину на маршруті?

А як ви відноситеся, читачі блогу, до підвищення плати за проїзд у маршрутках до трьох гривень? Доцільно це робити чи ні?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 28.01.2013 пише:

    Мерія, та приближені на цьому руки “гріють” і їм по-барабану проста людина, головне – бабла якомога більше зістригти. А де єдиний електронний квиток? Він би насправді висвітлив якою має бути вартість проїзду. Але напевно Садовому це не вигідно. Краще якусь заморочку поставити у громадському транспорті,типу Wi-Fi, яка всім практично по-барабану.Питається для чого все це потрібно?
    І дума дурень думку волохату. :mrgreen:

  2. Спочатку 3 потім 100, а потім взагалі 1000? 😈

  3. Jorgen 28.01.2013 пише:

    Президент, будемо тоді на таксі їздити, дешевше буде 8)

  4. Слово “корки” це, мабуть, український аналог російського “пробки”, але українською правильно казати затори в цьому контексті

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*