Що брати із собою на лижі? - Блог про Львів

Що брати із собою на лижі?

Лижі

Сезон лиж триває, а, отже, треба брати гроші, піднімати свою попу та їхати кататися. Як вчора жартував мій товариш при розмові по телефону, що зараз модно їхати на лижі тим, хто не вміє кататися.

І справді, знаю ще багато людей, які ще жодного разу не були на лижах. Скільки просив поїхати – не хочуть. Чи то страх, чи то лінь, але не хочуть і все.

У сьогоднішній статті я спробую допомогти тим людям, які так вирішили найближчим часом їхати на лижі і не знають що з собою туди брати.

Отже, що треба брати із собою на лижі?

1. Гроші.

Кажуть що вони не все вирішують у житті, але і без них також важко, погодьтеся. Абонемент на катання, проїзд транспортом, прокат лиж. Це і не тільки ви зробите за допомогою них.

2. Дві пари штанів та рукавиць.

Не знаю як там хто, а я коли їду то беру дві пари штанів: одні щоб їхати з дому чи додому, інші – щоб кататися. Справа у тому, що коли ви будете їздити на лижах, то не виключені падіння. Одяг може намокнути і після катання як ви поїдете додому?

Для катання годяться спортивні штани, вони кращі чим джинси. Рукавиці думаю зрозуміло, бо також можете їх намочити і руки обмерзають.

3. Дві футболки і светр.

Також читайте:   Подарунки долі або чому в житті все не просто так

Якщо комусь здається, що на горі холодно, то ви помиляєтеся. Як тільки починається катання – одразу ж ви зігріваєтеся і йде жара. Щоб згодом не простудитися можна змінити футболки.

4. Їжа та алкогольні напої.

Алкоголь та лижі – ці поняття не сумісні. Так, можна випити в обід гарячого вина, але не більше. Якщо вже так аж хочеться попиячити, то, як варіант, пити по дорозі додому.

Щодо їжі, то це вже за вашим бажанням. Хтось бере канапки з собою, хтось замовляє все у місцевих кнайпах. Це вже дивіться по власному гаманцю. Чвертку можете взяти для розігріву. 😀

5. Рюкзачок.

Можливо ви колись бачили як люди катаються на лижах в рюкзаках. Саме там вони зберігають свої дорогоцінні речі. Так, ви можете і здати рюкзак в камеру зберігання, але те що він має бути – це факт. Куди ж свої речі будете ховати?

6. Хороша компанія.

Як без неї? Є такі люди, що їздять самі кататися, але я вважаю що це повна маячня. Самому не цікаво. Навить на тому ж обіді чи в поїзді нема з ким побалакати. Добре, коли берете із собою чарівних дівчат, тоді кататися вдвічі приємніше.

Якби там не було, сезон катання на лижах та сноубордах триває, тому не треба гаяти часу, а їхати кататися.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*