Сексуальні збочення в інтерпретації лідера ВО «Свобода» - Блог про Львів

Сексуальні збочення в інтерпретації лідера ВО «Свобода»

сексуальні збочення

Сучасний світ насправді є дуже динамічний у своєму розвиткові. Вдосконалюються технології, змінюються підходи до існування людини в матеріальному і моральному вимірах. При зміні різних життєвих стандартів найменш змінною є людська психологія та загальнолюдські цінності.

Були часи коли людською поведінкою керувала релігія (незалежно від напрямків: християнство, мусульманство, буддизм, конфуціанство та ін.). Сьогодення, зберігаючи релігію як традицію, все ж керується науковими знаннями та часто прагматично-юридичними підходами.

Важливим фактором існування людини є взаємини між статями. Основою суспільного життя завжди вважалася сім’я. Цей інститут відносин формувався як на основі релігійних, так і морально-світських впливів. У залежності від цивілізаційної еволюції у різних частинах земної кулі сім’я могла бути як полігамною (наприклад у світі мусульманському), так і моногамною (християнська традиція). У всіх традиційних випадках завжди передбачалися стосунки між чоловіком і жінкою (жінками) для продовження роду, передачі традиції суспільства.

Збочення у стосунках однакових статей існували з початку існування людства. Вони завжди піддавалися осуду. У багатьох країнах одностатеві взаємини заборонені законами або чітко відслідковуються і караються суспільством, що сповідує законом релігію (так донині є в мусульманських країнах).

Кінець ХХ століття у європейському світі характеризується лояльним підходом до різного роду статевих ненормальностей. Більше того, більшість країн Євросоюзу мають законодавство, що дозволяє одностатеві шлюби і навіть дозволяє таким „сім’ям” усиновлення дітей. Зараз дійшло до того, що протизаконним вважається саме засудження та боротьба з голубими та рожевими.

Недавно пройшов телерепортаж з Великобританії, де соціальні служби заборонили традиційній християнській бездітній сім’ї усиновити дитину через те, що вони лише негативно висловились про гомосексуалізм. Представник соцслужби заявив, що такі люди не можуть дати належного лояльного виховання громадянину в їхньому суспільстві.

Українські закони не забороняють одностатевих зв’язків. Слава Богу, Аллаху, Будді, що в нас не дозволені шлюби гоміків. Правда значна частина суспільства вважає себе «передовими європейцями» і досить спокійно толерує ненормальні зв’язки. Гоміосексуалісти не ховають своїх уподобань і ми спостерігаємо за ними в шоу-бізнесі, в політиці. Пробують вони активно випячувати свій спосіб життя організовуючи якісь-там «паті», паради тощо.

Також читайте:   Чим жив Львів на вихідних

Багато політичних сил та політиків оминають питання «голубого кохання» у публічних коментарях. Ставлення до цієї аморальної проблеми політичним бомондом чітко не сформульовано. Але…

Десь зовсім недавно журналісти дали питання лідеру ВО «Свобода» Олегу Тягнибокові про його погляд на гомосексуалізм. Тепер увага!!! Тягнибок сказав, що він не проти цього явища, лиш би воно не культивувалося і відкрито не демонструвалося у суспільстві. Дослівно:

«Я ж не проти того, щоб такі люди існували. Прошу дуже. Я проти того, щоб їх переслідували, але я так само є проти того, щоби вони рекламували свої збочені погляди, як на мене, зокрема, цілому нашому українському суспільству…Я не хочу, щоб моя дитина, виходячи зі школи, могла отримувати подібного роду провокативного листівки. Ми проти пропаганди…Є частина людей, які виховалися в українській державі і в певному суспільстві і в певному християнському середовищі, які не сприймають популяризації…»

Політик Тягнибок чітко називає гоміків «збоченцями», але одночасно говорить, що не проти їх існування. Не розумію, чому лідер партії, яка базується на національних, християнських, світсько-моральних традиційних цінностях побоявся сказати, що реально думає. Невже мораль вище політичних ігор? Бо бач треба задобрити і погляди гнилої гомофільної Європи!

Ніколи б не голосував за партію, що толерує збочення. Гоміки псують не тільки мораль людської природи, але й підривають усі можливі цінності ЛЮДИНИ-особистості. А «Свобода» не проти. Та москаль-сім’янин у стократ безпечніший, ніж гомік-патріот (ні в якому разі не маю на увазі лідера «Свободи» та його соратників).

Хлопці-свободівці загралися в політичні ігри. Саме в ігри. Так не солідно. Гоміки – зло. Хочу бачити сміливого безкомпромісного Тягнибока і не хочу навіть чути (не те, що бачити) гомосексуалізм у моїй Україні.

P.S. Цікавий факт: під час друку цієї статті Word виправляв термін «гоміки» на «коміки». …Навіть техніка їх не сприймає.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. PVS 26.01.2013 пише:

    P.S. Цікавий факт: під час друку цієї статті Word виправляв термін «гоміки» на «коміки». …Навіть техніка їх не сприймає.

    Пиши «підараси» і все буде ОК.

    Невже мораль вище політичних ігор?

    Повинна б була бути вище, але, видно, там на горі свої пріорітети.

  2. PVS 26.01.2013 пише:

    З фотки вийшов би класний демотиватор на тему анекдоту:
    — Тату, я принцеска?!!
    — Сину, ти – довбойоб!

    🙂

  3. u2 26.01.2013 пише:

    Я розумію, що Зарс хотів, аби з Тягнибокових вуст прозвучало полум”яне – “Вбий піде*аса” ))), але це вже був би “перебір”.
    А,насправді, Тягнибок дуже мудро відповів на запитання.

  4. zars 26.01.2013 пише:

    Для чого вбивати? Каструвати!

  5. vrubli 26.01.2013 пише:

    Зарс, а Вам не здається, що Ви занадто різкі у своїх переконаннях?
    Просто читаючи Вас складається таке враження…
    Даруйте мені грубість, яка абсолютно не личить молодій дівчині, але таки кортить сказати:

    А особисто Вам у Вашому особистому житті яка справа до того хто і кого тр*хає?

    Написала так грубо, бо інакше гадаю моє питання не було б сповнене змісту.
    Ви тут розписуєте про християнство, а чом би не пригадати найповчальнішу біблійну істину:

    НЕ СУДІТЬ! І СУДИМІ НЕ БУДЕТЕ!

    У даному випадку я погоджуюсь з Тягнибоком. Кожен в праві жити як вважає за потрібне, але не варто відкрито демонструвати свої погляди, якщо вони розбіжні із загальноприйнятими нормами моралі.
    А що правильно – за свої вчинки кожен відповість, і не перед ким-не-будь, а перед Господом.
    Прошу не реагувати надто різко і на цей коментар, який розбіжний з вашими переконаннями, це просто висловлювання власної думки, що на блозі Воробуса дозволяється.

  6. zars 26.01.2013 пише:

    При чому тут “не судіть…”
    Фотку до стааті глянь… А тепер на уяву: він її кохає… у волосату жопу,… Дуже романтично.
    Повна мерзота! Це не повинно існувати у світі!!!

  7. Владко Бойків 26.01.2013 пише:

    Посани, чим більше підарасів – тим менше конкурентів. Тож нам слід по-всякому підтримувати блакитний рух. Інша справа лесбіянки. Ці суки нам не дають, тому destroy the lesbos island!!! :)))

    Шютка юмора. Особисто мені все одно хто кого. Лиш би мене не тр***ли… У всіх значеннях цього слова 🙂

    А якщо серйозно, то гомосексуалізм – це один із шляхів до глибокого нещастя. Щастя можливе в гармонії з природою. А природа вимагає логічного про продовження свого існування методом постійного оновлення. Гомосексуалісти не можуть покликати до життя нову людину. Тому їх щастя недовготривале. Сєкас рано чи пізно все одно набридає. А от щастя обійняти свою новонароджену дитину, дбати про неї, передавати їй свій життєвий досвід, підтримувати і допомагати ставати самостійною, то є щастя доступне нам гетеросєкам. І воно триває досить таки довго. А в них що? Ну що в них? Тільки перший етап щастя, який не має логічного продовження. От такі то справи.

  8. Владко Бойків 26.01.2013 пише:

    А дратують гомосексуалісти не так тому що вони гомо, як через те що вони сексуалісти. Натурали не імітують трахання сєкасом в людних місцях і не називають це парадами. А якщо б так поводилися то особисто мене дратували б не менше.

  9. russo turisto 27.01.2013 пише:

    zars пише:
    При чому тут “не судіть…”
    Фотку до стааті глянь… А тепер на уяву: він її кохає… у волосату жопу,… Дуже романтично.
    Повна мерзота! Це не повинно існувати у світі!!!

    А может кому-то приятно и заманчиво, словно путешествие в сказку…
    😆

  10. Tiger 30.01.2013 пише:

    Мені, наприклад, набридло поливання брудом ВО “Свобода”! Які б вони не були, вони патріоти України! І вони проти гоміків, я впевнений.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*