Скоро до праці… Досвятковуймо! - Блог про Львів

Скоро до праці… Досвятковуймо!

як впадло вставати на роботу...

Завершення світсько-релігійних січневих святкувань тішить. Ще сьогодні освятимося в ополоночці йорданською водичкою і будем згадувати як воно по-справжньому працювати.

За останніми інформаційними повідомленнями навіть владні структури беруться до роботи. З депутатами у Верховній Раді, правда, проблемка, бо вони декларують бажання боротися за кращу долю українського люду тільки з лютого. А от Кабінет міністрів вже активно горланить про якісь там певні здобутки.

Сподобалась заява Азарова. Прем’єр сказав, що ситуація у нас іде до стабілізації бо знизилися ціни на яйця та зросли депозити у банках. Це, напевно, люди так вже заощадили, що дозволяють собі відкривати банківські рахунки.

Дуже радіють наші верховні чинуші, що вдалося таки випросити грошики у Міжнародного валютного фонду. Справді, можна зрозуміти ту радість, адже буде що дерибанити на життя-буття провладних родин, перебудову маєтків, купівлю нових авто для своїх сопливих діток-мажорів. Як ті емвеефники з Європи не доганяють, що жодна євроцента не доходить до людей і, що вони підживлюють справді злодійську кантору, яка узаконила себе на теренах Української держави.

Маємо і нового голову Національного банку І. Соркіна. Призначений він як представник тих же донецьких. Цікаві є офіційні дані про освіту цього чиновника. У 1988 році він закінчив Бакинське вище загальновійськове командне училище за спеціальністю «правознавство». Далі є дані про отримання вищої юридичною освіти у 1998 році у Донецькому державному університеті, а в 2006 році отримання диплома магістра «банківської справи» Донецького національного університету. Якщо врахувати вік І. Соркіна (1967 р.н.), то зрозуміло, що він банкір-заочник. А що таке заочна освіта в Україні, та ще й у новітній період, ми знаємо…

Також читайте:   Львове, роби свій вибір!

Віце-прем’єр Арбузов теж не випадав з поля зору ЗМІ. З крісла голови Нацбанку цей добрий друг сина президента посів другу за статусом посаду в уряді. І, якщо проаналізувати як його піарить українське телебачення, стає зрозуміло, що він прямо готується на місце вже пристарілого «кровосіся» Азарова.

Розкрутка Арбузова є досить примітивною. Він десь дає багато інтерв’ю з питань, що мають компетенцію самого прем’єра, десь засвічується від імені усього уряду замість Азарова і тд. Найбільше розвеселив репортаж, як Арбузов і голова київської адміністрації Попов урочисто відкривали дитячий майданчик у спальному масиві Києва. Це ж додумався хтось порадити першому віце-прем’єру українського уряду виконати функцію начальника ЖЕКу. Примітивізм та й годі.

От такі маємо реалії. Досвятковуймо і спостерігаймо за новими приколами-проколами наших чинуш. Адже вони таки дивні і смішні люди. А ми трохи зможемо з них потішитися.

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*