Воробус + Vrubli: початок нових стосунків? - Блог про Львів

Воробус + Vrubli: початок нових стосунків?

Нові стосунки?

Свята продовжуються, вже потрохи люди повиходили на роботи, але так ще хочеться посидіти вдома і посвяткувати. Схоже, що прийдеться таки чекати вихідних, а там Старий Новий рік, святкування і знову не відпочинеш.

Але, сьогодні зовсім не про те. Воробус, як і решта народу України, вчора святкував, колядував і час від часу заходив у перервах між цими діями на свій і ваш улюблений блог. А там, як не дивно вчора був фурор.

Чи то народу не було що робити, чи вони хотіли видовища, чи дійсно із хорошими намірами, але на блозі завелася така дискусія, що капець просто. І хто ви би думали головний герой згадувань? Правильно, Воробус.

Вдумайтеся, у статті про шкідливість алкоголю наші читачі згадали Воробуса, чого він так п’є і вирішили його вженити. А допомогти, за їх словами, у цьому має наша активна дописувачка, а віднедавна блогер – Ольга Vrubli.

Як саме? А просто одружитися із Воробусом. Це мені одразу ж нагадало події, які відбувалися кілька місяців тому і називалися просто – «Санта-Барбара». Тоді, нас вже ледве не вженили. Але, звісно що жарти, жартами і тема потрохи заспокоїлася.

Схоже що інтрига продовжується. Читаю вчора, читаю і вже за декілька коментарів розмова пішла про психотипи мене та Ольги.

Також читайте:   Де інтерв'ю Adekvata?

Зокрема, пан Патрон зазначив, що, цитую: «Обоє відкриті люди – це по перше, а по друге, Воробус – “розбишака” (в правильному чоловічому сенсі цього слова), а Vrubli – вродлива МУДРА дівчина. А чоловічу норовливість, я вважаю, дуже доповнює дівоча-жіноча мудрість! Це моя особиста думка».

Zars додав, що націю треба рятувати і негайно одружуватися нам обом. Одним словом, вчора мене читачі як ніколи повеселили. Скажу навіть більше, Воробус дійсно перестав вживати алкогольні напої, хоча, і до того не так вже багато і ними зловживав.

Яка реакція була в Ольги? Я знав що дівчина – хороша і вчора вона вкотре це підтвердила. Сподобалися мені її слова, що «Але ж кортить вам усім його спровадити».

Одним словом нам обидвом було дуже весело. Що до того чи є щось між нами?

Вчора після всіх цих дискусій написала мені одна людина у приват слова наступного змісту: «Вітаю, Ігор, і як давно ви зустрічаєтеся?»

Що я відповів? Нічого не відповів, а так вам буде цікавіше. Якщо все розповім, то про що ви будете говорити? А так, маєте тему для обговорення, думайте, гадайте що там у Воробуса з Vrubli.

Всім гарного настрою і веселих свят!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 08.01.2013 пише:

    Любов? 😀 8)

  2. Vorobus+Vrubli=ЛЮБОВ

  3. Max 08.01.2013 пише:

    Читаючи в тебе часті згадки про алкоголь і як часто ти його кидаєш, складається враження що ти не просихаєш ))) і постійно хочеш його кинути безуспішно )))

  4. komar672 08.01.2013 пише:

    А що! Гарна пара!

  5. The Notorious B.I.G 08.01.2013 пише:

    … і до того не так вже багато і ними зловживав. (с)

    цілковита брехня 😀

    дуже добре шо ти вирішив набратися здоров’я, зав’язав на певний період з оковитою 💡

    але признай друже, шо ти є ПІВАР 😀

  6. vrubli 08.01.2013 пише:

    :facepalm: я вкотре набуваю “популярності” на цьому блозі 😀

  7. The Notorious B.I.G, що за люди.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*