Як навчитися не червоніти - Блог про Львів

Як навчитися не червоніти

Сором'язливість

Досить часто при розмові у великих компаніях ви зауважували, що окремі люди починають червоніти коли про них говорять. Такі вже вони по природі і нічого з цим не зробиш. Хоча, як свідчить практика позбутися синдрому почервоніння можна і можливо навіть треба.

Від чого люди червоніють, як цього позбутися і чи треба позбуватися читайте у сьогоднішній статті на блозі Воробуса.

Отже, поїхали… Причин почервоніння у людей може бути багато, але, все ж виділю 3 найпоширеніші:

1. Людина замерзла на морозі і лице почервоніло.

Тут нічого дивного нема, всі люди замерзають і єдине що треба робити у цій ситуації так це просто прийти у тепле приміщення та зігрітися за допомогою кави, чаю чи іншого гарячого напою.

2. Людина – алкоголік.

Червоне лице, синій ніс, чим не ознаки алкоголізму. Тут вихід один – йти лікуватися від нього, бо алкогольна залежність – це зло і вона згодом може вам дуже сильно насолити.

3. Людина соромиться і дуже скромна.

У переважній більшості випадків люди від того і червоніють. Не скажу, що Воробус вже аж надто сором’язливий, але інколи мене теж можна засоромити. Коли це починає відбуватися я просто видумую якусь причину щоб перебити розмову і втекти на кілька хвилин із компанії.

Також читайте:   Чому малолєткі такі тупі?

Але, не завжди можна втекти від розмови, тому треба навчитися не червоніти коли хтось звертає на тебе увагу. Як це зробити?

Відповідь проста, тренування, тренування і ще раз тренування.

От, для прикладу, один раз вас засоромили, ви почервоніли, прийшли додому і думаєте, а чого так? Щоб не було більше такого дискомфорту треба сісти біля дзеркала, згадати чого засоромили і спробувати відтворити цю ситуацію. Якщо навчитеся себе контролювати, то згодом проблем не буде.

Другий варіант – це не робити нічого такого через що згодом буде соромно. Не напиватися, не цілуватися з всіма підряд, не бігати голим по вулиці.

Третій варіант – намалювати лице червоною фарбою і таким чином ніхто згодом вас не засоромить. Почервонієте ви, знову почервонієте, а цього ніхто і не зауважить.

Є ще один варіант – це забити на думку інших людей. Почервоніли і що з того? Люди ще не такі вади мають, а тут почервонів, а за п’ять хвилин вже білий. Якщо це для вас перешкода – треба себе настроїти психологічно не червоніти. Знаю, це важко зробити, але можливо.

Будьте собою, любіть ближніх і завжди залишайтеся людиною.

P.S. Я щось аж почервонів. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*