Як помиритись з дівчиною якщо хлопець взяв її телефон коли до неї дзвонив її друг і вона його згодом кинула - Блог про Львів

Як помиритись з дівчиною якщо хлопець взяв її телефон коли до неї дзвонив її друг і вона його згодом кинула

Стосунки між молодими людьми

Рубрика «Запитай у Воробуса» продовжує функціонувати. Майже кожного дня мені на пошту приходить багато повідомлень від людей з проханням допомогти.

По мірі можливості я на них відповідаю, але буквально вчора через форму коментарів своє запитання нам задала людина із ніком – Роман, який запитав нас наступне, далі цитую:

«Як помиритись з дівчиною коли я взяв її телефон коли до неї дзвонив її друг і вона мене через це кінула?»

Питання примирення із цією дівчиною є не з легких, але як каже мій друг тут є два варіанти: можна помиритися і не можна. 🙂

Перш за все на твоєму місці я би дійсно сів і все обдумав від того часу як ви з нею познайомилися, разом проводили час і до моменту, коли ви посварилися і вона тебе кинула.

Чи була у вас до того часу любов чи вона просто сиділа з вами так для того, щоб не виглядати «білою» вороною серед своїх подружок.

Звісно, піднімати чужу трубку мобільного телефону – це не культурно з вашої сторони і це свідчить про вашу невихованість, але з іншого боку – це не є приводом розривати стосунки. Коли люди кохають один одного, то все у них спільне, разом роблять, разом працюють, за сплять я вже навіть не кажу, і нічого страшного, коли підніме ваш мобільний інша людина.

Також читайте:   Коли дівчина не реагує на залицяння хлопця

Чому вона тебе кинула? На мою думку, вона чекала лише моменту щоб ти десь зробив помилку. Вона тебе точно не любить і швидше за все має іншого.

Також є варіант, що дівчина вела подвійну гру і придивлялася з яким із хлопців їй найкраще. Помилку першим зробив ти, тому вона обрала іншого.

Як помиритися? Якщо ти це дійсно хочеш цього, то можна спробувати попросити пробачення, сказати що ти був не правий, більше такого не повториться і так далі. Дівчина може відреагувати по-різному, але якщо любить, то простить.

Якщо вона зараз з тобою не хоче спілкуватися, то все рівно ви можете знайти момент, щоб з нею зустрітися. Десь її зустріти під будинком, під роботою і так далі. Головне вам поговорити і все вияснити, а то в іншому випадку ці страждання ні до чого доброго не призведуть.

Коли дівчина скаже що все, кінець стосункам, то самі розумієте, що треба ставити крапку. Дівчат навколо є багато, достатньо лише озирнутися. Можливо саме ваша доля чекає вас за кутом будинку.

А вмирати лише за одною – це для слабих людей. Воно цього не вартує.

Якби там не було, любіть один одного, кохайтеся, бо ми цього варті. 🙂

Веселих свят….

Фото: fantom2.org.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. patron 06.01.2013 пише:

    Оце питаннячко, без 100 грам не розберешся 😆

  2. vrubli 06.01.2013 пише:

    Воробусе, зі заголовку статті справді складається враження, що курив або автор, або людина, що задає питання, або й сам читач 😀

  3. Пан П 06.01.2013 пише:

    vrubli пише:
    Воробусе, зі заголовку статті справді складається враження, що курив або автор, або людина, що задає питання, або й сам читач :D

    Дійсно таки хтось з цих трьох таки щось курив. Якщо серйозно, то мені здається, що сам автор запитання трохи ревнивий Отело та ревнував свою дівчину до кожного стовба, а випадок з телефоном просто був останьою краплею. Якщо це так, то може лише сказати, що ревнощі не мають нічого спільного з коханням, а ревниві люди або просто невпевнені у собі (і через це не довіряють навіть коханій людині), або самі мають схильність зраджувати. А дівчина тоді правильно зробила, що кинула. Автору питання (якому очевидно ще не надто багато років) можу побажати духовно рости, працювати над собою, своєю впевненістю, довірою до інших людей (але перед усім довірою себе) і тоді все буде добре.

  4. Пилип Арсенійович 06.01.2013 пише:

    vrubli пише:
    Воробусе, зі заголовку статті справді складається враження, що курив або автор, або людина, що задає питання, або й сам читач :D

    може Воробус після свят напише статтю як кинути курити 😀 😀

  5. Архіваріус 07.01.2013 пише:

    А чого там з нею миритися, нехай іде зі своєю дорогою… І летять, летять, в небо журавлі… 😀

  6. Volodymyr 08.01.2013 пише:

    Як сказав одного разу мій знайомий,”Якщо дівчина тебе кинула – користуйся шансом, йди від неї…”. Взагалі вважаю, що не варто сходитись людям у яких нема довіри – це буде постійним джерелом проблем…А героїв статті здається так і є або його тягне подивитись в телефон дівчини, або вона щось справді приховує.

  7. Вертоліт 08.01.2013 пише:

    Назва статті точно якась обкурена !!!!

  8. Я взагалі нічого не зрозумів. 😮

  9. Конус 09.01.2013 пише:

    і виявилось, що то дзвонив її справжній хлопець.
    Це певно школярі пишуть Воробусу 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*